Wat leuk dat je (mogelijk) geïnteresseerd bent in een stage bij Rijkswaterstaat. Per februari 2021 hebben wij weer volop nieuwe stagemogelijkheden en daar vertellen we je graag meer over. Dus ben jij op zoek naar een meeloopstage of een plek om je afstudeerscriptie te doen? En wil jij een verschil maken voor heel Nederland? Dan ben je hier bij Rijkswaterstaat aan het goede adres.

Noteer woensdag 11 november alvast in je agenda, want om 10.00 uur verschijnen op die dag al onze stagevacatures voor september 2020 op de website Werken voor Nederland. Zo kun jij rustig rondneuzen om te kijken of er iets voor jou tussen zit.

Online kennismaken
Op 13 november 2020 geven we een online presentatie om jou meer inzicht te geven. We willen je zo goed mogelijk voorbereiden op wat je kunt verwachtingen tijdens een stage bij Rijkswaterstaat.

Tijdens de presentatie vertellen we je onder meer over:

  • Rijkswaterstaat als organisatie en zijn verschillende werkzaamheden
  • de gang van zaken rondom stagelopen
  • ervaringen van voormalige en huidige stagiairs en stagiaires
  • sparren met medewerkers van Rijkswaterstaat over voor jou interessante thema’s

Uiteraard is er voor jou ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Als je je aanmeldt voor dit evenement, ontvang je een week van te voren meer informatie over de manier waarop dit online evenement gaat verlopen. Je krijgt van ons een linkje om deel te nemen aan de online sessie.

Lijkt dit je interessant? Wacht dan niet langer met aanmelden. Meld je hier aan voor de stagemarkt.

Lisa Groot - Campusrecruiter - recruiter bij Rijkswaterstaat
Lisa Groot - Campusrecruiter
Stel je vraag via: