Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière?

Op 2 juni organiseren wij weer een wervingsavond met Novius. Op deze interactieve avond leer je, aan de hand van een case, onze dienstverlening en cultuur kennen. Vind je het leuk om Novius als potentiële werkgever beter te leren kennen en heb je interesse in de functie van Junior Business Consultant? Meld je dan aan!

Om 15:00 uur starten we op ons kantoor in Amersfoort met een hapje en een drankje. We maken informeel kennis en na een korte introductie over Novius, ga je in teamverband aan de slag. Uiterlijk rond 20.00 uur sluiten we gezamenlijk de avond af.

Na deze avond heb je een goede indruk van onze dienstverlening en cultuur. Daarnaast hebben wij jou beter leren kennen en zullen we na deze avond kijken of we je uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.

Wil jij ontdekken wat wij je kunnen bieden aan de start van je carrière of als business consultant met al enkele jaren werkervaring? Schrijf je in met je CV voor deze unieke avond. Wij laten zo spoedig mogelijk weten of je bent geselecteerd voor de wervingsavond.

Er is beperkt plek, dus meld je snel aan! Dit kan door je CV te sturen naar Bianca Aversteeg via novius.hr@rhdhv.com. Mocht je nog vragen hebben, mail dan ook gerust of neem telefonisch contact op met ons via 088-3484900.

Maak je ambities waar, schrijf je in voor een van onze specialistische opleidingen!

2 juni 

15:00 - 20:00