2. Verdiepen in bedrijven

Alle sollicitatietools bekijken
Met de zelfanalyse heb je jouw competenties en interesses in kaart gebracht. Je weet wat je kunt en wat je wilt. Met deze kennis kun je gericht gaan zoeken naar bedrijven en startfuncties die hierop aansluiten. Qompas legt uit hoe die match het beste kunt maken en helpt je hierbij. Door uitgebreide info te geven over allerlei bedrijven en je op de hoogte te houden van relevante recruitmentevents bijvoorbeeld.

Bedrijven vinden

Bedrijven vinden
Ben je al afgestudeerd en actief op zoek naar een baan? Of studeer je nog en oriënteer je je alvast op de mogelijkheden? In welke fase je je ook bevindt, deze module helpt je om efficiënt van start te gaan.

Lees verder

Jezelf pitchen

Jezelf Pitchen
Wie op zoek gaat naar een baan, doet er goed aan na te denken over zijn eigen presentatie. Niet alleen tijdens solliciteren, maar feitelijk altijd.

Lees verder

In contact komen

In contact komen
Een meerderheid van de mensen vindt een baan door te netwerken. Met andere woorden: door mensen te kennen en te spreken, in het echt. De precieze cijfers verschillen, maar zeker 6 op de 10 starters vinden hun baan door gebruik van hun netwerk.

Lees verder