Stages
Studeren kun je, maar hoe zit het met werken? Je leert jezelf goed kennen tijdens een stage bij ABN AMRO, en de bank natuurlijk ook. Met hulp van je nieuwe collega’s ga je gelijk aan de slag. Je komt erachter hoe het is om in een grote zakelijke organisatie te functioneren. Je ontdekt wat je leuk vindt en waar je goed in bent. We hebben werk genoeg voor je. Wat maak jij ervan?

Hier leer je werken
ABN AMRO staat midden in de samenleving, je ziet ons overal. Ons hoofdkantoor aan de Zuidas in Amsterdam ken je ongetwijfeld, en onze bankkantoren vind je door heel Nederland. Vergeet ook niet dat we elke dag in de broekzak van heel veel mensen zitten, als app op hun telefoon. Bij zo’n grote bank is ontzettend veel te doen, en dus kunnen we je hulp goed gebruiken. Daarom zoeken we enthousiaste en talentvolle studenten die vier tot zes maanden lang waardevolle werkervaring willen opdoen. Dat kan op twee manieren:

Meewerkstage
Als je in het derde of vierde jaar van het mbo, hbo of wo zit, wordt het de hoogste tijd om je theoretische kennis in de praktijk te brengen. Handen uit de mouwen dus. Zelf aan de slag en tegelijk een hoop leren van anderen. Voor de schermen, erachter of midden in de business. Waar je ook werkt en wat je ook doet: je krijgt vanaf de eerste dag verantwoordelijkheid.

Afstudeerstage
Doe je een universitaire of hbo-opleiding, dan biedt ABN AMRO je een ideale plek om af te studeren. Binnen de bank ligt een schat aan informatie op je te wachten, dichter bij de bron kun je niet komen. Je krijgt de kans om waardevolle input te verzamelen bij collega’s, klanten en relaties. In goed overleg maak je afspraken over je afstudeeronderwerp en de verdeling tussen onderzoek doen en meewerken in de dagelijkse praktijk.

Snel op je plek
Er komt veel op je af als je stage loopt bij ABN AMRO. Ineens werk je in een grote organisatie: op een drukke afdeling achter de schermen of met echte klanten in een bankkantoor. Daarbij zul je de kennis uit je studieboeken in de praktijk moeten brengen. Maar je leert ook wat er niet in staat. Bijvoorbeeld hoe je klanten helpt, een inhousedag organiseert, een nieuwe vijfsterren-app ontwikkelt, meewerkt aan een jaarlijkse sectorrapportage of een pitchboek samenstelt voor een overname binnen Corporate Finance. Het zal zeker even wennen zijn, maar dankzij onze begeleiding en met hulp van je collega’s ontdek je snel welke werkzaamheden bij je passen.

Laat zien wat je kan
ABN AMRO is elke dag bezig om een betere bank te worden en daarvoor is elke schakel belangrijk, jij dus ook. Laat maar zien wie je bent en waar je voor staat. Stel vragen, sluit je aan bij netwerken en deel je frisse blik met ons. Dat vinden we belangrijk. Je zult merken dat je zo het vertrouwen verdient om zelfstandig aan interessante opdrachten te werken.

Zo solliciteer je
Al onze stages vind je in de vacaturebank. Solliciteren is heel simpel: zie je een stage die goed bij je past, upload dan je cv en een motivatiebrief. We nemen snel contact met je op.