Wil je Rijkswaterstaat eens van binnenuit meemaken? En ben je op zoek naar een stageplaats? We bieden een scala aan stagemogelijkheden voor diverse opleidingsniveaus in heel Nederland.

Waarom stage lopen?
Een stage biedt je de mogelijkheid om alvast werkervaring op te doen in een functie die je aanspreekt. Ook kun je bij Rijkswaterstaat je bachelor of master afronden. Dankzij je stage of afstudeeropdracht heb je een voorsprong bij het verwerven van een goede baan bij Rijkswaterstaat en kan dit eventueel meewegen bij de selectie van ons traineeship.

Naast het werk
2 keer per jaar organiseren we een stagedag voor alle stagiaires. Op deze dag kun je kennismaken en netwerken met andere stagiaires binnen de organisatie en een kijkje nemen achter de schermen bij andere afdelingen. Denk bijvoorbeeld aan het bezoeken van een verkeerscentrale of een van de vele sluizen die ons land rijk is. Daarnaast kun je op deze dagen tevens ervaringen met elkaar uitwisselen en worden er tips & tricks met elkaar gedeeld.

Stageplekken
Je kunt onder meer stage lopen bij specialistische afdelingen op het gebied van verkeer- en watermanagement, aanleg- en onderhoud, omgeving- en assetmanagement, maar ook bij algemene afdelingen als HRM, communicatie en inkoop.

Of creëer je eigen stageplek door een goed idee in te dienen!