Wij bieden jou een kijkje in de keuken met een stage van drie tot zes maanden. Er zijn verschillende stages mogelijk bij Rabobank. Je leert onze organisatie van binnenuit kennen en denkt met ons mee. Als volwaardig teamlid pak jij de kansen om jouw ideeën in praktijk te brengen. Wil jij van ons leren? Wij zeker van jou.

Welke stagemogelijkheden heeft de Rabobank?

  • We bieden jou een kijkje in de keuken met een stage van drie tot zes maanden. Je kunt kiezen uit drie typen stages:
  • Meewerkstage
  • Onderzoeksopdracht
  • Afstudeerstage

Je leert onze organisatie van binnenuit kennen en denkt met ons mee. Als volwaardig teamlid pak jij de kansen om jouw ideeën in praktijk te brengen. Bij Rabobank ondernemen we namelijk samen. Jij leert van ons en wij van jou.

Voor wie?
Jij bent een ondernemende en enthousiaste bachelor- of masterstudent. Je zit in de laatste fase van je studie. Je hebt aantoonbare belangstelling voor de financiële wereld en een duidelijk doel voor ogen: het hoogste bereiken. Samenwerken in een resultaatgerichte omgeving haalt het beste in je naar boven. Ben jij ambitieus, leergierig en neem je graag het initiatief? Kom dan stage lopen bij de Rabobank.

Jouw ontwikkeling
Wij vragen veel van je, maar bieden nog meer. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij de Rabobank alle ruimte voor. Je doet volwaardig mee in het team, proactief en zelfstandig. Je werkt samen met ervaren collega’s en wordt uitstekend begeleid. Kortom: een zeer waardevolle ervaring en de ideale start van jouw carrière. Rabobank zorgt ervoor dat je tijdens je stage veel kunt leren en ontdekken. Uiteraard zorgen we voor een goede begeleiding. Dit alles maakt een stage bij Rabobank tot een zeer waardevolle ervaring: voor je studie, maar ook voor je verdere carrière.

Solliciteren
Bewijzen jouw CV en cijferlijst dat je net zo ambitieus en ondernemend bent als wij? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren op een beschikbare stage. Reageren is vooruitzien!

Als je direct solliciteert op een stage, dan ontvangen wij graag:

  • Een recent cv
  • Motivatie
  • Startdatum en duur van de stage

Selectietraject
Zien we voldoende aanknopingspunten en mogelijkheden met jouw cv en begeleidende brief, dan nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek.Na een positief gesprek zal er een tweede gesprek volgen met de manager van de afdeling waar je stage wilt lopen. Na de gesprekken laten we je weten of je jouw stage bij ons kunt beginnen. Eventueel volgt er een derde gesprek om de stageopdracht verder vorm te geven. Ga je als stagiair aan de slag, dan zorgen wij voor een passende stagevergoeding.

Geen passende stage gevonden?
Zit er echt geen passende openstaande stage voor je bij? Stuur ons dan een open sollicitatie.
Let wel op! Open solliciteren is alleen mogelijk voor bachelor- en masterstudenten. Voldoe jij aan deze harde eis, mail ons dan jouw open sollicitatie. Vermeld hierbij de startdatum en de duur van je stage. Vergeet niet je cv, motivatie en cijferlijst mee te sturen.

Wil je graag bij een lokale Rabobank of bij één van de internationale vestigingen aan de slag, richt je dan rechtstreeks tot de bank of vestiging van jouw keuze. De lokale Rabobanken en internationale vestigingen voeren een zelfstandig beleid met betrekking tot vacatures.

Klik hier in het overzicht van beschikbare stages bij de Rabobank.