ReView your opportunities

De wereld ligt voor je open, je kunt alle kanten op. Met je inhoudelijke kennis op je vakgebied, servicegerichtheid, manier van samenwerken en je slimme aanpak van complexe problemen heb je het voor het kiezen. Maar welk carrièrepad kies jij? Kom bij de Rabobank! Ons Advanced Analytics Young Professional Program helpt je uit te blinken in je vak. Bij een bank die zich verantwoordelijk voelt voor de maatschappij en voor haar klanten. Een werkgever die ook jou alle ruimte biedt om op jouw manier het verschil te maken en de beste versie van jezelf te worden.

Modellen ontwikkelen en daarmee een sleutelpositie vervullen binnen de Rabobank. Jouw rol doet er toe. De grote complexiteit die je binnen de diverse kwantitatieve teams tegenkomt, toont direct de impact die je maakt. Je leert alles over Data gedreven besluitvorming in stresstests, IFRS9, kredietbeheer, marketing intelligence of modelvalidatie door intensief samen te werken met collega’s. Vakspecialisten die je alles over de inhoud kunnen vertellen. En met die kennis verrijk je de Rabobank, en natuurlijk ook jezelf.

ReSet your perceptions

Het werken bij een bank is misschien niet het eerste waaraan je denkt. Welk beeld heb jij bij het bankwezen? Heb je er weleens bij stilgestaan, dat je juist bij onze bank kunt bijdragen aan een betere wereld en vanaf dag 1 impact kunt maken? Dat de Rabobank een financiële dienstverlener is voor meer dan 8,5 miljoen klanten in 40 landen, wist je vast al. Maar we nemen ook onze verantwoordelijkheid voor de samenleving heel serieus. Dit doen we op 101 manieren. Heel concreet, zoals:

We helpen passende banen te vinden voor 1.500 vluchtelingen samen met Vluchtelingenwerk Nederland.

Dankzij een overeenkomst met het Wereldvoedselprogramma van de VN worden meer landbouwproducten gekocht van kleine boeren in Rwanda, Tanzania en Zambia. We willen dit platform uitbreiden naar 1,5 miljoen boeren in 25 landen in 2030.

Verrassend? Dat is de Rabobank.

ReThink the start of your career

Haal alles uit jezelf bij de Rabobank. Ons Advanced Analytics Young Professional Program biedt jou de kans om jezelf in anderhalf jaar te ontwikkelen tot expert in Advanced Analytics binnen de Rabobank. Samen met twintig andere young professionals. Daarbij helpt een buddy jou je eigen weg te vinden binnen de bank en bestaat jouw vangnet uit coaching door een talent manager en begeleiding door een manager.

Groei in 18 maanden uit tot een expert en stort je volledig op Data gedreven besluitvorming in stresstests, data analyse, modelleren, IFRS9, kredietbeheer, marketing intelligence of modelvalidatie. Inhoudelijke sessies met experts geven je verdiepende kennis. Trainingen helpen je om persoonlijk te groeien. Bijvoorbeeld in het geven en ontvangen van feedback of in het beïnvloeden van anderen. Na anderhalf jaar ben je expert in jouw vakgebied en blijf je onderdeel van je team, waarbinnen je nog verder kunt groeien.

ReAct on new chances

Grijp jij deze kans met beide handen aan? Jouw talenten en persoonlijkheid maken je bijzonder. Daarom pas jij bij de Rabobank. Zeker als je ook nog eens kritisch adviserend, vasthoudend en gefocust bent, en het enthousiasme hebt om het maximale uit jezelf te halen. Daarbovenop is het belangrijk dat je dit in je bagage hebt:

 • een afgeronde Master of PhD in Econometrie, Wiskunde, Natuurkunde of een vergelijkbare technische studie;
 • ongeveer 0 à 2 jaar werkervaring;
 • interesse in kwantitatieve analyses en programmeren, bijvoorbeeld Matlab, Python en SQL.

Meld je nu aan voor het Young Professional Program Advanced Analytics en versterk ons per 1 oktober 2021.

ReCeive the best

De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en te investeren in een omgeving waarin je blijft leren. We geven je de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden we je volop groeikansen, en helpen we je verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen, zodat je kunt groeien als young professional. Daarbovenop kun je bij ons (op basis van een 40-urige werkweek) ook rekenen op:

 • een bruto maandsalaris van €3.552,--;
 • een 13de maand en vakantiegeld;
 • een Employee Benefit Budget (9% van je maandinkomen). Hoe jij dit budget inzet, is aan jou. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra vakantiedagen, een extra storting in je pensioen of zelfs het maandelijks laten uitbetalen van dit budget;
 • een persoonlijk budget dat je kunt besteden aan activiteiten gericht op jouw ontwikkeling en loopbaan;
 • 100% vergoeding van woon-werkverkeer als je met het openbaar vervoer reist! Toch met auto of motor? Kies dan voor een woon-werkverkeervergoeding;
 • een pensioenregeling waar je zelf maar 3,5% aan bijdraagt.

Let’s connect!

Ben jij onze nieuwe collega die de Rabobank wil versterken als Young Professional? En zo het verschil wil maken voor jezelf, onze klanten én de maatschappij? We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature in Utrecht.

Handig om te weten:

 • Solliciteren kan tot en met 5 mei 2021. Wees er zo snel mogelijk bij, want mogelijk sluiten wij de vacature eerder. Reageer via de Solliciteer nu-button. Wij ontvangen graag jouw cv én motivatiebrief. Let op: beide documenten graag uploaden in hetzelfde veld in het sollicitatieformulier.
 • Naast een cv selectie zijn een telefonische intake, assessment, interview en eindselectiedag onderdeel van de sollicitatieprocedure. De selectiedagen vinden plaats in juni en juli.
 • Laura Janssen, Recruiter, beantwoordt graag je vragen over het sollicitatieproces via 06 13445892 of Laura.Dijkerman@rabobank.nl.
 • Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screeningprocedures die binnen de Rabobank gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij de Rabobank te verrichten.
 • Jouw privacy is belangrijk voor ons. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan op deze link.
 • Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons een nog betere bank te zijn. Daarom zijn we benieuwd naar wie jíj bent!
Marieke Merkelbach - Corporate Recruiter Campus - recruiter bij Rabobank
Marieke Merkelbach - Corporate Recruiter Campus
Stel je vraag via: