Affiniteit met het onderwijs en op zoek naar een afwisselende salesfunctie binnen een, al zeggen we het zelf, heel leuk team? Lees snel verder!

De functie
In de functie van Adviseur Onderwijs Marketing zorg jij dat opleidingen en studenten elkaar weten te vinden. Je legt contact, en gaat in gesprek met marketing- en communicatieadviseurs van hogescholen en universiteiten over opleidingen en open dagen. Je brengt de behoefte in kaart, adviseert vanuit inhoud en zet creatieve data-gedreven marketingcampagnes op waarmee je de juiste doelgroep weet te bereiken en enthousiasmeren. Intern ben je in de lead van je eigen campagnes en werk je veel samen met onze marketeers en contentspecialisten.

Dit is Qompas
Qompas is het grootste loopbaanoriëntatie-, studiekeuze- en carrièrekeuzenetwerk van Nederland. Wij verbinden jaarlijks tienduizenden studenten aan hogescholen en universiteiten en zetten succesvolle branding & marketingcampagnes op voor bijvoorbeeld de Hogeschool van Amsterdam, Nyenrode en Universiteit Leiden.

Wij bieden:
Wij vinden dat iedereen het verdient om zijn talent te ontdekken, ontwikkelen en ten volste te benutten. Vanuit die gedachten is Qompas al jaren een gewaardeerde gespreks- en kennispartner voor onderwijsinstellingen. Ons team heeft ruim 25 jaar ervaring, zit boordevol ambitie en vernieuwt voortdurend.

 • Een unieke database en marketingmiddelen waarmee jij écht het verschil kan maken voor jouw klanten.
 • Een functie met impact en maatschappelijk nut; jij zorgt ervoor dat studenten en opleidingen elkaar weten te vinden.
 • Energieke en bevlogen collega’s met veel kennis van de markt
 • Een mooie portefeuille met een mix van hogescholen en universiteiten
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën
 • (Online) borrels in overvloed, een potje darten of een rondje hardlopen met collega’s. Voor wie wil, activiteiten genoeg!
 • Is er een match? Wij doen je een mooi salaris voorstel dat past bij jouw ervaring. Zo is er een goede bonusregeling, krijg je een leaseauto of mobiliteitsbudget (net wat jij wil), een laptop en een telefoon.

Wij vragen:
Je bent het visite kaartje van Qompas richting de onderwijsinstellingen en zorgt voor waardevolle contactmomenten. Je streeft altijd naar het best mogelijke resultaat voor jouw klant.

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 1 jaar B2B sales ervaring, bij voorkeur met het verkopen van diensten
 • Affiniteit met het onderwijs is een must; woorden als numerus fixus en pre-master zijn voor jou geen onbekende begrippen.
 • Je adviseert vanuit inhoud en verkoopt onze middelen vanuit de overtuiging dat het bijdraagt aan de doelstelling van jouw klant.
 • Bij een groot deel van onze middelen maak je gebruik van onze unieke database; jij kunt data vertalen in concrete adviezen.

Solliciteren?
Leuk! Wij ontvangen graag jouw cv, eventueel aangevuld met motivatie. Eerst meer weten of nog aanvullende vragen? Stuur dan gerust een appje naar Ellen Luijben (Qompas): 06 10 43 47 60 of mail naar recruitment@qompas.nl.

Ellen Luijben - Lead Recruiter - recruiter bij Werken bij Qompas
Ellen Luijben - Lead Recruiter
Stel je vraag via: