“Niet leren om te werken, maar werken om te leren!”
Kom bij ons stage lopen en wie weet maak jij kennis met je toekomstige werkgever. Wil jij het maximale uit je stage halen en het bankwezen leren kennen? Dan zijn wij op zoek naar jou! - Rabobank Rotterdam

Wist je dat?
Binnen de afdeling Financieel Advies worden klanten geadviseerd over onze particuliere dienstverlening: van betalen tot verzekeren, van sparen tot hypotheken, van beleggen tot pensioen. Op basis van een gedegen inventarisatie en analyse wordt de klant een totaaladvies gegeven dat bij hem past. Dit doen we vanuit onze intrinsieke motivatie die hoort bij onze coöperatieve identiteit. Geen productinsteek, maar klantinsteek.

Wat leren en bieden wij jou?

 • Je krijgt een boeiende stageplaats in een professionele werkomgeving met begeleiding op de werkvloer. Leren, ontwikkelen en ervaren in de praktijk.
 • Je afstudeeropdracht zal in overleg worden vormgegeven. Wij denken graag met je mee om een uitdagende afstudeeropdracht vorm te geven, waar beide partijen wat aan hebben.
 • Je deelt kennis met je collega’s en vice versa.
 • Je krijgt de kans om je kennis en (werk)ervaring te vergroten.
 • Je bruto-stagevergoeding, gebaseerd op een 36-urige werkweek, bedraagt € 400,- per maand.
 • Je standplaats is in Rotterdam.
 • Wat heb je al geleerd en wat verwachten we?
 • Je volgt een HBO opleiding en je hebt affiniteit met de financiële dienstverlening. Bij voorkeur volg je de opleiding Commerciële Economie of Bedrijfskunde MER.
 • Je biedt inzet: ambitie, doorzettingsvermogen, passie, creativiteit en talent.
 • Je hebt lef, toont initiatief, houdt van aanpakken en bent positief ingesteld.
 • Je hebt kennis van en ervaring met Excel.

Leer de Rabobank kennen

De Rabobank houdt van ondernemende mensen. En van mensen die elkaar de ruimte geven en elkaar inspireren om samen nieuwe ideeën te ontwikkelen. Want in de samenwerking zit onze kracht. Op die manier leveren wij een grote bijdrage aan de realisatie van de ambities van onze klanten. En daar draait ons werk natuurlijk om. In wat we doen staat het belang van onze klanten centraal. Die focus op klantbelang biedt ook jou voordelen: volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen, zodat je nog meer voldoening uit je werk kunt halen. Als jij op die wijze samen met ons wilt ondernemen, heb jij de genen om de Rabobank te worden.

Leer Rabobank Rotterdam kennen

Rabobank Rotterdam is een dynamische, ambitieuze en betrokken stadsbank die een groot en gevarieerd marktgebied bedient. De kracht van onze bank wordt bepaald door de mensen die er werken. Zij maken het verschil!

Is jouw nieuwsgierigheid geprikkeld? Heel goed, want we bieden je niet alleen een gave stage. Rabobank biedt je ook de mogelijkheid om te groeien in jouw prestaties. Lees gauw meer over werken bij Rabobank Rotterdam: https://magazines.rabobank.nl/rotterdam/RR/?ItemId=12922

Kom jij bij ons leren?
Ga de uitdaging aan en stuur je CV en motivatiebrief naar Recruitment door op de button ‘solliciteer nu’ te klikken.

Vanuit de Rabobank vinden wij het belangrijk om mee te denken in jouw leerproces. Om deze reden vragen we je dan ook om in jouw motivatiebrief aan te geven waar jouw passie ligt en aan welke werkzaamheden of projecten jij graag een bijdrage zou willen leveren. Daarnaast horen we ook graag aan welke richtlijnen jouw stage moet voldoen en welke eventuele verplichte opdrachten uitgevoerd dienen te worden.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met ons Recruitmentteam via Ted.de.vos@rabobank.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.