'Leergierig, ambitieus en op zoek naar een kans om jezelf te ontwikkelen? Binnen deze afstudeeropdracht lever je een belangrijk bijdrage aan de facilitaire dienstverlening binnen onze organisatie. Een mooie start van je carrière.'

Dit is jouw uitdaging
Tijdens deze afstudeeropdracht neem je de Facilitaire Dienst van Antea Group onder de loep. Deze landelijk werkende stafgroep is verantwoordelijk voor de facilitaire dienstverlening op alle vestigingen van onze organisatie. Klanttevredenheid en kwaliteitsbewaking staan hierbij centraal. Om de prestaties te meten ontwikkel je een dashboard voor dit organisatieonderdeel. Daarnaast breng je het besparingspotentieel in kaart op inkoopgebied. Om inzicht te krijgen in de diensten en processen begin je met het maken van een procesbeschrijving en breng je de capaciteit in kaart.

Wat vragen we van jou?
In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze afstudeerstage/opdracht in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende eisen:

  • je bent een WO-student Bedrijfskunde;
  • hebt affiniteit / speciale interesse voor dit onderwerp;
  • je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden (schriftelijk en mondeling).

Werken bij Antea Group
Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Uiteraard bieden we je een marktconforme stagevergoeding. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group en Business Support
Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. We ontwerpen bruggen en wegen, realiseren woonwijken en waterwerken. Maar we zijn ook betrokken bij thema's zoals milieu, veiligheid, assetmanagement en energie. De Facilitaire Dienst is verantwoordelijk voor de facilitaire dienstverlening op alle vestigingen van ons bedrijf: van gebouwbeheer tot inkoop, van schoonmaak tot security.

Antea Group
Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse
Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt, waarom je deze opdracht graag wil uitvoeren en wanneer je wil beginnen.

Meer Informatie:
Neem contact op met Wiepie van der Meulen, telefoonnummer 0513 - 63 42 48.