Werkgebied: Civiele techniek
Functie: Stagiair-Afstudeerder
Regio: Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant.

'Leergierig, ambitieus, op zoek naar een kans om jezelf binnen je vakgebied te ontwikkelen? Bij Antea Group krijg je de ruimte om jezelf te bewijzen in een omgeving vol uitdagingen. Een verrijking voor jezelf en een mooie start van je carriere.'

Dit is jouw uitdaging
AnteaGroup is het eerste Nederlandse Ingenieursbureau met een gecertificeerd Best Value expert. Deze kennis willen wij graag verder ontwikkelen! Best Value draait om risicobeheersing, waardoor er een hoge kwaliteit wordt geleverd voor een reele prijs. Om de risico's goed te kunnen beheersen is er een expert (opdrachtnemer) nodig die weet waar hij het over heeft. Dit betekent niet alleen een andere manier van aanbesteden, maar ook een andere manier van projectmanagement. Bij de inschrijving op een project dienen de inschrijvers eventueel gevraagde bewijs voor minimale iesen aan voor een risicodossier, kansendossier en projectbekwaamheid. De kwaliteitsdocumenten zijn beknopt. De beweringen moeten onderbouwd worden met verifieerbare prestatie-informatie. In het afstduuronderzoek zal ingegaan worden op deze prestatieinformatie. Er zal gekeken worden naar de aantoonbaarheid van geleverde prestaties en de implementatie en organisatie binnen AnteaGroup.

Wat vragen we van jou?
In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar studenten met ambitie, met passie voor hun vak. Studenten die hun kennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze afstudeeropdracht in aanmerking te komen, dien je aan de volgende eisen te voldoen:

  • je studeert Civiele Techniek of vergelijkbaar aan een technische universiteit
  • je hebt een ondernemende en pro-actieve houding
  • je beschikt over goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden

Afstuderen bij Antea Group
Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Afstudeerders krijgen persoonlijke begeleiding en kunnen gebruik maken van de vakkennis van Antea Group. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group en Infra
Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Onze infrastructuur is daar een van. Van weg tot waterwerk, van brug tot aquaduct. De businesslijn Infra werkt aan verbindingen over land, water en onder de grond. Antea Group beheerst hierbij de volledige keten, van planstudie tot assetmanagement.

Antea Group
Understandig today. Improving tomorrow.

Interesse
Laat ons in een motivatiebrief en cv weten wat je te bieden hebt en wat je ambities zijn.

Meer informatie:
Neem contact op met Ingrid Muller, telefoonnummer (036) 530 81 45.