Werkgebied: Civiele techniek
Functie: Stagiair-Afstudeerder
Regio: Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg.

'Leergierig, ambitieus, op zoek naar een kans om jezelf binnen je vakgebied te ontwikkelen? Bij Antea Group krijg je de ruimte om jezelf te bewijzen in een omgeving vol uitdagingen. Een verrijking voor jezelf en een mooie start van je carriere.'

Dit is jouw uitdaging
Het materiaal composiet wordt al enkele decennia gebruikt in de luchtvaartsector. De vele voordelen die het materiaal biedt is niet onopgemerkt gebleven binnen de Civiele Techniek. Het materiaal is onderhoudsvriendelijk, licht, heeft een uitstekende vermoeiingssterkte en is recyclebaar. Inmiddels hebben we in Nederland al enkele jaren ervaring met de toepassing van het materiaal in bruggen. Het materiaal is zeer gewild in fiets- en voetgangers bruggen en wordt inmiddels ook gebruikt voor beweegbare bruggen. Door de nog beperkte ervaring met composietbruggen en de vele mogelijkheden die het materiaal biedt zijn wij op zoek naar nieuwe concepten. Dit willen we doen door middel van een afstudeeronderzoek. Binnen het afstudeeronderzoek bieden we je de mogelijkheid om je te concentreren op o.a. de volgende aspecten:

  • kansen van het materiaal bij beweegbare bruggen
  • kansen van het materiaal bij bruggen in A-wegen
  • kansen van het materiaal bij fiets- en voetgangersbruggen met een lange overspanning
  • relatie tussen ontwerp en uitvoeringstechnieken

De scope van het onderzoek ligt echter niet vast en daarin willen wij jou uitdagen om dit met ons vorm te geven. Uiteraard met een of meerdere specialisten van Antea Group. Heb jij een innovatief idee wat niet aansluit bij de bovenstaande voorstellen, dan horen wij dit ook graag.

Wat vragen we van jou?
In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar studenten met ambitie, met passie voor hun vak. Studenten die hun kennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze afstudeeropdracht in aanmerking te komen, dien je aan de volgende eisen te voldoen:

  • je bent masterstudent Civiele Techniek aan een TU met als specialisatie Constructies
  • je hebt een passie voor je vak en bent sterk in mechanica
  • je hebt een ondernemende en pro-actieve houding
  • je beschikt over goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden

Afstuderen bij Antea Group
Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Afstudeerders krijgen persoonlijke begeleiding en kunnen gebruik maken van de vakkennis van Antea Group. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie. Antea Group en Infra

Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Onze infrastructuur is daar een van. Van weg tot waterwerk, van brug tot aquaduct. De businesslijn Infra werkt aan verbindingen over land, water en onder de grond. Antea Group beheerst hierbij de volledige keten, van planstudie tot assetmanagement.

Antea Group
Understandig today. Improving tomorrow.

Interesse
Laat ons in een motivatiebrief en cv weten wat je te bieden hebt en wat je ambities zijn.

Meer informatie:
Neem contact op met Wiepie van der Meulen, telefoonnummer (0513) 63 42 48.