Werkgebied:  Civiele techniek, Geïntegreerde contracten
Functie: Stagiair-Afstudeerder
Regio: Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg

'Leergierig, ambitieus, op zoek naar een kans om jezelf binnen je vakgebied te ontwikkelen? Bij Antea Group krijg je de ruimte om jezelf te bewijzen in een omgeving vol uitdagingen. Een verrijking voor jezelf en een mooie start van je carriere.'

Dit is jouw uitdaging
Binnen onze organisatie hebben we een groeiende behoefte aan een goed en tegelijkertijd een eenvoudig contract. Op dit moment zien we dat ook voor relatief eenvoudige werkzaamheden gewerkt wordt met zeer uitgebreide contracten. De vragen die we graag beantwoord willen zien zijn onder andere: wat is de behoefte van de klant? wat is de behoefte in de branche (CROW)? wat hebben we al in huis, hoe kunnen we terug in omvang en complexiteit en daarbij de kern van de overeenkomsten in takt laten? Het resultaat van deze opdracht is een concreet vereenvoudigd contract.

Johan Cruijff: "Niets is mooier dan eenvoudig voetbal, maar eenvoudig voetbal is ook het moeilijkste voetbal.''

Wat vragen we van jou?
In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze afstudeeropdracht in aanmerking te komen, dien je aan de volgende eisen te voldoen:

  • je studeert Civiele Techniek of vergelijkbaar aan hbo of universiteit
  • je hebt een een ondernemende en pro-actieve houding
  • je beschikt over goede schriftelijke vaardigheden

Werken bij Antea Group
Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group en Infra
Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Onze infrastructuur is daar een van. Van weg tot waterwerk, van brug tot aquaduct. De businesslijn Infra werkt aan verbindingen over land, water en onder de grond. Antea Group beheerst hierbij de volledige keten, van planstudie tot assetmanagement.

Antea Group
Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse?
Laat ons in een motivatiebrief en cv weten wat je te bieden hebt en wat je ambities zijn.

Meer informatie:
Neem contact op met Ester Turubassa, telefoonnummer (0570) 50 13 74.