Volg je een technische opleiding en ben je op zoek naar een uitdagend stagebedrijf? NedTrain, een dochteronderneming van NS, biedt jou een leerzame werkomgeving! 

Stuur ons een stagevoorstel en creëer hiermee jouw ideale afstudeeropdracht!

Waar ben je goed in?
Om succesvol te zijn ben je in je afstudeerfase en volg je een technische studie op WO niveau, bij voorkeur in de afstudeerrichting Maintenance. Om de rol van stagiair(e) goed te kunnen vervullen beschik je over goede kennis van en affiniteit met techniek, ben je zelfstandig, ondernemend, heb je sterke communicatieve vaardigheden, en ben je pro-actief en sociaal. De duur van de stage en de startdatum zijn in overleg met je begeleider vast te stellen.

Hier ga je werken
Ruim 1,1 miljoen treinreizigers rekenen iedere dag weer op goed werkende en veilige treinen. NedTrain is hier verantwoordelijk voor. Wij zorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week voor het onderhoud, schadeherstel, revisie en reiniging van treinstellen. NedTrain wordt gedreven door techniek. Maar ook veiligheid, kwaliteit, klantgerichtheid en innovatie zijn belangrijke thema’s . Kom je bij ons werken, dan krijg je een veelzijdige en uitdagende baan. Jouw werk doet ertoe! Want zonder treinen, geen NS. Kijk voor meer informatie op www.nedtrain.nl.

Vind je dit interessant?
Bij NedTrain werken technische specialisten die alle ins en outs van het materieel kennen. Stage lopen bij dit onderdeel van NS betekent dan ook dat je naast een goede begeleiding, theorie en kennis direct toepast in de praktijk, stappen zet in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen legt. Daarbij ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding (tussen de 350 en 500 euro per maand). De stagevereniging (interNS) organiseert elke maand allerlei interessante en leuke activiteiten waarbij je andere stagiair(e)s ontmoet en kennis maakt met de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is.

Spreekt dit je aan? Stuur ons een stagevoorstel waarin je een duidelijke omschrijving geeft van het afstudeeronderzoek dat je wilt gaan uitvoeren binnen NedTrain en geef hierbij aan in welke periode je wilt stage lopen. Daarnaast is het belangrijk in je voorstel ook aan te geven welke cijfers je voor je bachelor- en mastervakken hebt behaald.

Je kunt direct solliciteren door naar de website www.werkenbijns.nl te gaan, waarbij je gevraagd wordt om je CV en motivatiebrief toe te voegen.

Meer informatie?
Neem voor meer informatie contact op met Daphne van der Sprong (Stagecoördinator), telefoon 06-19283568 of via 030-2353646.