Wil jij een uniek traineeship waarin je je opdrachten zelf bepaalt? Een traineeship waarin je jezelf persoonlijk ontwikkeld en direct een bijdrage levert aan de maatschappij? Lees dan snel verder!

Studeer jij binnenkort af aan het hbo of wo óf heb jij je diploma net op zak? Zoek jij een baan vól uitdagingen, in een steeds duurzaam wordende maatschappij en heb je affiniteit met de energiesector? Zoek je carrièreperspectief en wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je goed bij het meest energieke bedrijf van Nederland, welkom bij Alliander!

Start je energieke carrière bij Alliander
Wij zijn Alliander, aangenaam! We zijn er trots op dat 'Great Place To Work' ons beschrijft als een moderne, duurzame en sociale organisatie, die veel investeert in zijn medewerkers. Bij ons zit je dus goed als je je carrière de best mogelijke boost wilt geven. Hebben we je interesse gewekt en wil je bij ons aan de slag? In april 2019 gaat het nieuwe traineeship met 16 kandidaten van start. Meld je aan voor 22 maart om onderdeel te zijn van deze selectie!


Het Alliander traineeship:

We geloven bij Alliander in de kracht van diverse achtergronden en ervaringen. Drive en nieuwsgierigheid om een de maatschappij te verduurzamen zijn bij ons minstens zo belangrijk als een goed cv. Binnen het Alliander traineeship zijn er 4 richtingen:

- Technisch traineeship
- Financieel traineeship
- IT traineeship
- Management traineeship

Hoe ziet het programma eruit?
Binnen het Alliander traineeship kan je het volgende verwachten:

  • Samen met jouw mede trainees volg je een persoonlijk ontwikkelprogramma van 18 maanden bij opleidingsinstituut de Baak;
  • Je krijgt een technische basistraining bij het Alliander opleidingscentrum over de nieuwste energie & gastechnieken;
  • In kleine groepen, de zogenoemde peergroups, geef en ontvang je van je mede trainees feedback en daag je elkaar uit om te blijven groeien;
  • Je leert ‘on the job’ en wordt in jouw persoonlijk ontwikkelplan begeleid door je opdrachtgever, een mentor en Young Talent Manager.


Wat houden de opdrachten in?

  • Je kiest zelf het aantal opdrachten (min. 2 en max. 4 opdrachten);
  • Je bepaalt zelf de inhoud van je opdrachten, vanzelfsprekend in samenwerking met de interne opdrachtgevers;
  • Je bepaalt zelf de duur van je opdrachten (min. 3 en max. 9 maanden).

Als jij wilt investeren in een mooie toekomst, investeren wij graag in jou. Solliciteer uiterlijk 22 maart om op 1 april aan de slag te kunnen!

Annalyn Brugman - Campus Recruiter - recruiter bij Alliander
Annalyn Brugman - Campus Recruiter
Stel je vraag via: