Associate - startfunctie
Als je bent afgestudeerd of in het laatste jaar van je studie bent, kan je solliciteren voor een associate (start) positie. Associates vormen een essentieel onderdeel van ieder projectteam. BCG zorgt dat associates verschillende type projecten doen in uiteenlopende industrieën. Zo ontwikkel je snel een breed inzicht in essentiële ondernemingsvraagstukken.

In grote lijnen verricht een associate binnen een projectteam de volgende werkzaamheden:

  • het afnemen van interviews met klanten en externe partijen;
  • het verrichten van marktonderzoek en maken van strategische verkenningen;
  • het bouwen van modellen voor data-analyse.


Orientatie mogelijkheden
BCG biedt het hele jaar door de mogelijkheid om stage te lopen. Je werkt dan als Visiting Associate (VA) ongeveer drie maanden mee aan een case. Daarnaast hebben we een drietal business courses. Onze tweedaagse Strategy Marathon in Amsterdam is een bijzondere kans om jouw visie in de praktijk te brengen. De Strategy Marathon is gebaseerd op een wereldfusie waar BCG aan heeft meegewerkt. In onze vijfdaagse World Food Programme Business Course in Rome denk je na over strategische oplossingen voor het wereld honger probleem. De vijfdaagse Business Course ‘A taste of strategy’ in een chateau bij Parijs is in samenwerking met INSEAD. Je denkt hier na over de overname van een wijnhuis. Wil jij je potentieel ontdekken? Schrijf je dan in voor ons Visiting Associate Programma, onze Strategy Marathon, de World Food Programme Business Course of de ‘A taste of strategy’ Business Course.

Wie zoeken we?
Wij zijn op zoek naar mensen met vaardigheden als analytisch vermogen en gestructureerd en logisch denken. Wij zoeken daarnaast mensen die het vermogen tot inspireren en leiderschap hebben. Met veel energie, humor, een eigen persoonlijkheid en met wie het leuk werken is.

Spreekt onze organisatie, werkwijze en cultuur jou aan? Stuur nu jouw sollicitatie bij voorkeur i.c.m. jouw Qompas profiel.

Lorena Verschoor - Graduate Recruiter - recruiter bij BCG
Lorena Verschoor - Graduate Recruiter
Stel je vraag via: