Ben jij de auditor die de EU zoekt?
Europese Commissie en Europese Rekenkamer werven auditors

Solliciteer tot uiterlijk 14 juni 2016 naar een functie als auditor bij de instellingen van de Europese Unie. Schrijf je nu in voor de selectieprocedure!

Wat doe je als auditor bij de Europese Unie?

Als auditor verschaf je het management van de organisatie zekerheid door audits te verrichten op een brede waaier van beleidsterreinen van de EU, waarbij zij de naleving van de wet- en regelgeving en de kostenefficiëntie controleren. Je maakt een kwalitatieve beoordeling van het risicobeheer, het bestuur van de organisatie en de werking van de interne processen. De omvang en de aard van de audits kunnen aanzienlijk variëren en betrekking hebben op uiteenlopende administratieve en operationele processen. Je kunt als auditor ingezet worden om audits te verrichten in verschillende EU– en derde landen. Auditors adviseren het management ook over de wijze waarop systemen en processen kunnen worden verbeterd.
Kwalificaties (en werkervaring)

Rang AD 5, starters zonder of met enige werkervaring

Een belangrijke voorwaarde is dat je voor rang AD 5 een voltooide universitaire opleiding van ten minste drie jaar hebt op het gebied van audit, economie, boekhouding, financiën, bedrijfskunde en/of informatica. Of je hebt een opleiding waarvan het niveau daarmee overeenstemt.

Voordat je je inschrijft voor deze selectieprocedure moet je de volgende stappen doorlopen. Zo krijg je een goed beeld van je motivatie en jouw slaagkansen. Doe de test hier.

Bezoek als je in de gelegenheid bent ook de informatiebijeenkomst op 1 juni!

NB: schrijf je ook in op WerkenbijdeEU.nl om hulp en extra informatie te kunnen krijgen bij de selectieprocedure!