Onze businessunit Consultancy draagt ook zorg voor installatie, implementatie en ondersteuning van oplossingen op het gebied van Business Intelligence. Zet jouw skills in om voor onze klanten verbeteringen door te voeren op vlak van Business Intelligence. Meer winst voor de klant door BI? Jij adviseert en faciliteert hierin. Data gebruiken om flexibel nuttige informatie te maken? Dat is iets voor jou. Dat is wat maakt dat je een Business Intelligence-consultant bent.

Wij groeien! Onze producten breiden uit en wij willen graag een gedreven BI-consultant aan ons team toevoegen. Een collega die onze klanten op het gebied van BI zal adviseren en onze producten gaat implementeren.

Business Intelligence-consultant
Als BI-consultant speel je een belangrijke rol in de samenwerking met klanten. Vind je het leuk om te opereren op het raakvlak van techniek en business? Krijg je energie van adviseren, samenwerking en communiceren?

Onze klanten zijn woningcorporaties en jij bent als BI-consultant dé sparringpartner. Dat betekent dat je samen met de klant onderzoekt waar de behoeftes liggen en hoe het systeem hierop het meest efficiënt kan worden ingericht. Het wordt zeer op prijs gesteld als je hierbij jouw eigen inzicht en ervaring gebruikt om de klant te adviseren. Voor de gebruikers betekent nieuwe software een hele verandering in het dagelijkse werk. Jij inspireert, adviseert en traint de gebruikers in deze organisatieverandering. Je hebt een veelzijdige baan, want in jouw rol wisselen je werkzaamheden iedere dag. Je werkt ook altijd nauw samen met een klein team van collega’s.

Wat neem je mee?
Voor een optimale match is het belangrijk dat je een opleiding en/of werkervaring hebt op HBO- of WO-niveau, bij voorkeuring richting business IT & management, bedrijfskunde, wiskunde of informatica. Andere studies sluiten wij zeker niet uit, want onze consultants hebben diverse achtergronden, ervaringen en drijfveren. Verdere affiniteit met BI/ data-modellering en andere BI-tools zijn een pré. Je vindt het leuk om te opereren op het raakvlak van techniek en business en krijg energie van adviseren, samenwerking en communiceren.

Ons aanbod
Naast uitdaging en fijne collega’s ontvang je van ons goede arbeidsvoorwaarden. Onze doelstellingen daarbij zijn:

Balans - Wij bieden een werkomgeving waarin je een optimale balans tussen privé en werk kunt creëren.
Waardering – Een passende beloning voor het werk wat je doet.
Flexibiliteit – Je kan zelf invulling geven aan een aantal arbeidsvoorwaarden, afgestemd op jouw behoeftes. Dit kan gaan om bijvoorbeeld extra mogelijkheden voor verlof of werken in deeltijd.
Sociale zekerheid – Wij bieden gunstige voorwaarden en verzekeringen op het gebied van beloning, pensioen en verzuim.
Ontwikkeling – Volop ruimte om je persoonlijke ontwikkeling vorm te geven waarbij de focus ligt op groei en kwaliteit.

Voor deze functie geldt ook:

  • Een salaris tussen € 2.700 tot € 4.200, afhankelijk van de ervaring die je meeneemt.
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract
  • Een gericht ontwikkelprogramma voor Young Professionals dat jou helpt groeien in je functie.
  • In totaal 27 verlofdagen en je kan 120 uur per jaar bijkopen bij een fulltime dienstverband.
  • Hybride werken, een vrije invulling van je werkplek. Je kan op één van onze kantoren werken en vanuit je huis. Beide werkplekken worden gefaciliteerd.

Enthousiast en reageren?
Je mag je CV en je motivatie via de onderstaande button naar ons toesturen. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met teamleider Rudy Hoving. Hij is bereikbaar op: rudy.hoving@aareon.nl. Voor vragen over de procedure zijn onze HR-collega’s bereikbaar via 088-2420242. Graag tot snel!

Juliette Westerdijk - Recruiter - recruiter bij Aareon
Juliette Westerdijk - Recruiter
Stel je vraag via: