"Door digitalisering creëren wij een verantwoord woon- en werkklimaat, nu en in de toekomst - voor iedereen."

Het succes van Aareon wordt bepaald door een ieder van ons. Jij als onze nieuwe collega krijgt dan ook de ruimte en begeleiding om jezelf te ontwikkelen tot de expert in jouw vakgebied. Jij bent en blijft succesvol, doordat je de ruimte krijgt om te blijven ontwikkelen. Niet alleen aan het begin van je carrière binnen Aareon, maar altijd. Door de goede sfeer en jouw behulpzame collega’s heb je de ruimte om ideeën aan te dragen en samen mooie successen te behalen.

Business Intelligence-consultant
Onze klanten zijn woningcorporaties en jij bent als BI-consultant dé sparringpartner. Dat betekent dat je samen met de klant onderzoekt waar de behoeftes liggen en hoe hun informatievoorziening hierop het meest efficiënt kan worden ingericht en uitgebreid. Hiervoor gebruiken wij de tool PowerBI en kennis hiervan is een pre. Het wordt zeer op prijs gesteld als je hierbij jouw eigen inzicht en ervaring gebruikt om de klant te adviseren. Voor de gebruikers betekent nieuwe software een hele verandering in het dagelijkse werk. Jij inspireert, adviseert en traint de gebruikers in deze organisatieverandering. Je hebt een veelzijdige baan, want in jouw rol wisselen je werkzaamheden iedere dag. Je werkt ook altijd nauw samen met een klein team van collega’s. Als BI-consultant speel je een belangrijke rol in de samenwerking met klanten.

Businessunit Consultancy
Wij groeien! Onze producten breiden uit en wij willen graag een gedreven BI-Consultant aan ons team toevoegen. Een collega die onze klanten op het gebied van BI zal adviseren en onze producten gaat implementeren. Onze businessunit Consultancy draagt zorg voor installatie, implementatie en ondersteuning van oplossingen op het gebied van Business Intelligence. Zet jouw skills in om voor onze klanten te verbeteren op vlak van Business Intelligence. Meer winst door de klant door BI? Jij adviseert en faciliteert hierin. Data gebruiken om flexibel nuttige informatie te maken? Dat is iets voor jou.

Er zijn volop ontwikkelmogelijkheden. Wij organiseren regelmatig consultancydagen waarbij het delen van kennis en ervaring centraal staat. Ook gaan wij graag met jou in gesprek om te bespreken wat jou ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden zijn. Kortom, wij doen er alles aan om te zorgen dat je bij ons op de goede plek zit.

Wat krijg je van ons?

  • Een salaris tussen € 2.700 en € 4.200, afhankelijk van de ervaring die je meeneemt.
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.
  • Een leaseauto.
  • Een gericht ontwikkelprogramma voor Young Professionals dat jou helpt groeien in je functie.
  • In totaal 27 verlofdagen en je kan 120 uur per jaar bijkopen bij een fulltime dienstverband.
  • Hybride werken, een vrije invulling van je werkplek. Je kan op één van onze kantoren werken en vanuit je huis. Beide werkplekken worden gefaciliteerd.

Onze beloften aan jou
Balans - Wij bieden een werkomgeving waarin je een optimale balans tussen privé en werk kunt creëren.
Waardering – Een passende beloning voor het werk wat je doet.
Flexibiliteit – Je kan zelf invulling geven aan een aantal arbeidsvoorwaarden, afgestemd op jouw behoeftes. Dit kan gaan om bijvoorbeeld extra mogelijkheden voor verlof of werken in deeltijd.
Sociale zekerheid – Wij bieden gunstige voorwaarden en verzekeringen op het gebied van beloning, pensioen en verzuim.
Ontwikkeling – Volop ruimte om je persoonlijke ontwikkeling vorm te geven waarbij de focus ligt op groei en kwaliteit.

Wat neem je mee?
Voor een optimale match is het belangrijk dat je een opleiding en/of werkervaring hebt op HBO of WO niveau, bij voorkeuring richting Business IT & Management, bedrijfskunde, Wiskunde of Informatica. Andere studies sluiten wij zeker niet uit, want onze consultants hebben diverse achtergronden, ervaringen en drijfveren. Verdere affiniteit met BI/ data-modellering en andere BI-tools zijn een pré. Je vindt het leuk om te opereren op het raakvlak van techniek en business en krijg energie van adviseren, samenwerking en communiceren.

Werken bij Aareon, waarom zou je dat doen?
Wat maakt Aareon een fijne werkgever? Wat zorgt ervoor dat onze medewerkers zich elke dag met plezier inzetten voor Aareon? En bovenal, wat maakt dat de gemiddelde contractduur op 11,5 jaar staat en alleen maar stijgt? Dit hebben we onze eigen medewerkers gevraagd, want wie kan jou een beter beeld geven dan onze eigen medewerkers?

Consultant Martijn: Het geeft mij een fijn gevoel om te weten dat veel collega’s voor je klaarstaan en dat ze je helpen om zo snel mogelijk het werkveld in te kunnen.

Consultant Niek: De cultuur binnen Aareon is professioneel, deskundig, maar ook nuchter, informeel en laagdrempelig. Dit creëert een fijne werksfeer waarbij iedere collega in zijn of haar kracht wordt gezet!

Er zijn volop ontwikkelmogelijkheden. Wij organiseren regelmatig consultancydagen waarbij het delen van kennis en ervaring centraal staat. Ook gaan wij graag met jou in gesprek om te bespreken wat jou ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden zijn. Kortom, wij doen er alles aan om te zorgen dat je bij ons op de goede plek zit.

Wil je ons beter leren kennen?
Wanneer we op basis van jouw cv en motivatiebrief denken dat we bij elkaar passen, nodigen we je uit voor een eerste kennismaking. Zo leren wij jou en jij ons beter kennen. Na een positief gesprek, plannen we een tweede kennismaking in. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met onze collega’s van HR via 088-2420242.

 

Juliette Westerdijk - Recruiter - recruiter bij Aareon
Juliette Westerdijk - Recruiter
Stel je vraag via: