Wil jij aankomend studiejaar bestuurservaring opdoen en ben je geïnteresseerd in sociale impact maken en consultancy?

Word bestuur bij SOLVE voor collegejaar 2020/2021!

Als stedelijk bestuur run je een eigen consultancy organisatie. Een bestuursjaar bij SOLVE biedt studenten de kans om zichzelf te ontwikkelen in teamverband en tegelijkertijd social impact te maken. Je haalt uitdagende opdrachten bij non-profits en sociale ondernemingen binnen, recruit maatschappelijk betrokken studentconsultants, onderhoudt contacten met veel verschillende organisaties en bent verantwoordelijk voor het behouden en versterken van het SOLVE netwerk in een stad. En dat alles met één doel: het maken van social impact!


Ben je maatschappelijk betrokken, ambitieus en heb je affiniteit met consultancy? Wil jij graag social impact maken en samenwerken in een hecht team? Zoek jij een nieuwe uitdaging naast je studie of heb je volgend jaar een tussenjaar? Dan is een parttime SOLVE bestuursjaar (20 uur per week) iets voor jou!


Voor meer vragen over de functies (Voorzitter, Project manager (2x), Marketing en Finanace manager en Human Resources manager), bezoek onze website via onderstaande button.