Op zoek naar een leuke en uitdagende bijbaan? Dan is Qompas op zoek naar jou!

Over Qompas

Qompas.nl is het grootste studiekeuze en carrièrekeuze netwerk in Nederland. Meer dan 250.000 scholieren, studenten en young professionals brengen wij rondom het moment van hun studiekeuze, carrièrekeuze en loopbaanoriëntatie samen met onderwijsinstellingen, top werkgevers, branches en beroepen. Ons team bestaat uit 25 bevlogen collega's met een passie voor talentontwikkeling, marketing en nieuwe media.

Binnen de Unit Campus Recruitment & AMC ontwikkelen we allerlei diensten om studenten te ondersteunen bij hun eerste carrièrestap. De website Qompas CarrièreStart is daar een voorbeeld van. Maar ook de CV-adviesgesprekken, jaarlijkse Qompas SollicitatieGids, 1-op-1 coachinggesprekken, business courses etc .

Functie

Ter ondersteuning van de unit Campus Recruitment en Arbeidsmarktcommunicatie is Qompas op zoek naar hbo- of wo studenten die twee middagen in de week beschikbaar zijn. Je zult ons ondersteunen bij diverse marketingprojecten, waaronder het vergroten van het talentennetwerk en dit netwerk onderhouden. Jij helpt bedrijven met het aantrekken van jong talent en het ontwikkelen van hun ‘werkgeversbrand’. Dit doe je onder andere door het contact met talenten te onderhouden en te assisteren op bedrijvendagen.

Ben jij commercieel, flexibel en woonachtig in de omgeving van Leiden? Solliciteer dan door jouw CV te sturen naar Leonie Roetert Steenbruggen, Coördinator Event Staffing via lrs@qompas.nl