Qompas groeit! Om die reden zijn we z.s.m. op zoek naar een Sales Consultant.

Qompas CarrièreStart is met 128.000 studenten en starters die zich aan het eind van hun studiefase gaan oriënteren op de arbeidsmarkt dé marktleider in de campus. Qompas begeleidt talent naar toonaangevende bedrijven voor inhousedagen, business courses, stages, traineeships en startersfuncties.

Organisaties zoals Houthoff, NS, Rabobank, Capgemini, FrieslandCampina, ORMIT en Pon helpen we bij het versterken van hun Employer Brand en de promotie van functies en events tot en met de garantie van een kwalitatieve toestroom van kandidaten voor events, stages, traineeships en startfuncties. Uniek is onze combinatie van promotie en harde resultaten!

Als Sales Consultant ben je verantwoordelijk voor de acquisitie en het accountmanagement binnen de afdeling Campus Recruitment. Jouw werkzaamheden bestaan uit het uitbouwen van bestaande klanten en genereren van new business. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het gehele traject: van het opstellen van de offerte tot de after-sales. Zoals de titel van de rol al zegt ben je adviseur en speel je in op de wensen en behoeften van de klant. Je geeft advies over de inhoud van campagnes en wervingstrajecten en bedenkt bijvoorbeeld samen met de klant de marketingplanning.

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor jouw eigen klanten en target en werkt nauw samen met de collega’s binnen en buiten de afdeling. De sfeer binnen het team is informeel en resultaatgericht en er is veel vrijheid om te ondernemen.

Functie-eisen
• Je hebt hbo/wo-niveau en 2 tot 7 jaar ervaring
• Je hebt een duidelijke achtergrond in sales.
• Je hebt affiniteit met campus recruitment en/of de arbeidsbemiddelingsbranche.
• Je bent representatief, klantgericht en je hebt een goede commerciële antenne.
• Je hebt een hoog energielevel en een passie voor online.
• Je bent ondernemend en zelf startend.
• Je gaat voor een hands-on cultuur, zonder interne politiek.
• Je bent woonachtig in de Randstad.

Bedrijfsprofiel
Qompas (gevestigd in Leiden, A4 kant) brengt al bijna 20 jaar, via een geavanceerd digitaal concept scholieren, studenten en young professionals in contact met hogescholen en universiteiten, de top 500 aan werkgevers en MBA–instituten. Het bedrijf bestaat uit een hecht team dat intensief samenwerkt aan de ontwikkeling van een succesvol concept. De sfeer is collegiaal, informeel en er is veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën.

Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Anouk Kon op ako@qompas.nl, via 071 - 581 55 81 (kantooruren) of 06 – 139 715 69. Zolang deze vacature op Nationalevacaturebank.nl staat kun je solliciteren. Als de procedure gesloten is verwijderen wij de vacaturevermelding.