We Go Places! How about you?

Als Campus Recruiter ben jij binnen HEINEKEN Nederland verantwoordelijk voor voor het werven en selecteren van toptalent voor ons Management Traineeship en WO-startfuncties in verschillende disciplines (Commercie, IT, Supply Chain & Finance). Jij weet met enthousiasme en energie talent voor HEINEKEN te winnen en bent in staat om de business mee te krijgen in jouw innovatieve plannen met betrekking tot werving, communicatie en selectie. Met jouw enthousiasme en passie zorg jij voor startend toptalent bij HEINEKEN.

Wat ga je nu doen als Campus Recruiter?
In deze functie heb jij als doel om jaarlijks ongeveer 30 startende talenten binnen te halen. Jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden als Campus Recruiter zijn:

 • Organiseren van de selectie cycli voor de Management Traineeships;
 • Plan jij jaarlijks 25 evenementen om toppers te laten zien wat HEINEKEN voor hen in huis heeft;
 • Zorg jij voor instroom van de juiste en voldoende diversiteit;
 • Werk jij samen met de Recruitment Leads aan de HEINEKEN Employer Brand;
 • Denk jij na over innovatie op het gebied van zowel werving als selectie en weet je de business hierin mee te nemen.

De standplaats van deze functie is Zoeterwoude en je rapporteert aan de HR Directeur HEINEKEN Nederland.

Je werkveld

Binnen HEINEKEN Nederland maak je deel uit van de afdeling Center of HR Experts waar jij het team zal versterken dat bestaat uit 7 gepassioneerde professionals. Samen met jouw team heb jij de missie om de HR Business Partners te voorzien van jouw expertise zodat zij de business gedegen kunnen adviseren.

Je profiel

Energiek, gedreven, enthousiast, bedachtzaam en goed in stakeholder management. Dit zijn keywords die jou omschrijven. Wil je echt slagen in de rol, dan heb jij de volgende musthaves:

 • Een afgeronde MSc opleiding;
 • Werkervaring is gewenst maar geen must;
 • Kennis van de arbeidsmarkt voor WO toptalenten;
 • Affiniteit met HR en Recruitment;
 • Organisatorische ervaring;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar.

Proef de dynamiek!

HEINEKEN is ’s werelds meest internationale brouwer met meer dan 250 internationale en regionale bier- en cidermerken in meer dan 190 landen. Onze gepassioneerde collega’s werken elke dag met veel plezier om onze consumenten te laten genieten van onze mooie bier- en cidermerken als Heineken, Amstel, Brand, Desperados, Affligem en Apple Bandit.
In Nederland heeft HEINEKEN drie brouwerijen, in Den Bosch, Wijlre en Zoeterwoude, de grootste brouwerij van Europa. Daarnaast worden frisdranken gebotteld in Bunnik bij Vrumona, een dochteronderneming van HEINEKEN Nederland. Vrumona heeft een gevarieerd portfolio met merken zoals Royal Club, Crystal Clear, SiSi, Sourcy en Sourcy Vitaminwater. Daarnaast is Vrumona in Nederland de licentiehouder en leverancier van de merken Pepsi, Rivella, 7UP en Mountain Dew.

Je arbeidsvoorwaarden

Het leuke van werken bij HEINEKEN is dat je bij ons altijd verder kijkt dan je eigen vak. Bij alles wat we willen verbeteren, zijn ook jouw mening en talent van belang. Zo kan het gebeuren dat je soms ver buiten je eigen vakgebied betrokken raakt bij een project.
Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je relevante werkervaring en opleiding. Plezier in je werk en een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk. Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze producten. Je krijgt daarom volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Vervolgstappen in je carrière kun je bij HEINEKEN ook buiten je eigen vakgebied zetten.

Interesse?

Klik dan nu op de ‘solliciteer’ button!

Heineken Nederland werkt uitsluitend met preferred suppliers. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bij HEINEKEN brouwen we geweldig bier en bouwen we geweldige merken. We zijn toegewijd om onze klanten en medewerkers overal ter wereld te verrassen en te prikkelen. We hebben een trotse historie in brouwen en in onze gemeenschappen. Met activiteiten in meer dan 70 markten ter wereld zijn we 's wereld meest internationale brouwer.

Toon volledige beschrijving
Dick Naezer - Recruitment Lead - recruiter bij Heineken
Dick Naezer - Recruitment Lead
Stel je vraag via: