Qompas.nl is het grootste studiekeuze en carrièrekeuze netwerk in Nederland. Meer dan 250.000 scholieren, studenten en young professionals brengen wij rondom het moment van hun studiekeuze, carrièrekeuze en loopbaan oriëntatie samen met onderwijsinstellingen, top werkgevers, branches en beroepen. Ons team bestaat uit 25 bevlogen collega's met een passie voor talentontwikkeling, marketing en nieuwe media.

Qompas is gegroepeerd rondom drie clusters: een unit die zich focust op de ontwikkeling van LOB-methodes voor middelbare scholen. Een unit die universiteiten en hogescholen adviseert rondom Onderwijsmarketing en Instroomverbetering, en de unit Campus Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie.

Binnen de Unit Campus Recruitment & AMC ontwikkelen we allerlei diensten om studenten te ondersteunen bij hun eerste carrièrestap. De website Qompas CarrièreStart is daar een voorbeeld van. Maar ook de CV-adviesgesprekken, jaarlijkse Qompas SollicitatieGids, 1-op-1 coachinggesprekken, business courses etc etc.

Daarnaast helpen we een binnen deze unit bedrijven met het aantrekken van jong talent en het ontwikkelen van hun "werkgeversbrand".

Voor de unit Campus Recruitment & AMC is Qompas op zoek naar een stagiair voor een meewerkstage voor de duur van minimaal 4 maanden.

Functie
Als stagiair help je mee met diverse klantgerichte projecten. Dat kunnen projecten zijn om het talentennetwerk te vergroten, nieuwe en bestaande klanten te benaderen, klanten uitleg te geven over onze dienstverlening, klantacties op te zetten etc.
Het betreft hier een meewerkstage voor een kandidaat die werkervaring wil opdoen in een commerciele organisatie. Binnen deze stage is er geen ruimte voor een stage- of afstudeeropdracht.  

Functie-eisen

Je hebt een studieachtergrond in de richting Marketing, Communicatie, Business of HRM. Je bent ondernemend, flexibel, zelfstandig. Je bent een echte meedenker met groot zelf startend vermogen. Ook ben je communicatief, sociaal en representatief. Uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands is noodzakelijk. Ervaring met office, excel, en databases is een pré.

Qompas biedt een ruime stagevergoeding, goede begeleiding tijdens je meewerkstage en een leerzame en leuke plek om werkervaring op te doen.

Het team
Het bedrijf bestaat uit een hecht team dat intensief samenwerkt aan de ontwikkeling van een succesvol concept. De sfeer is collegiaal, informeel en er is veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Robert Jan van Egmond op (071) 581 55 81 of via rjg@qompas.nl

Solliciteren kun  je door te klikken op sollicitatiebutton