Utrecht | Junior | HBO | Relatiebeheer | € 2.400 - € 3.400

Krijg jij energie van het helpen van onze pensioenklanten? En wil je alles over pensioenen leren? Dan ben jij onze nieuwe Junior Commercieel Relatiebeheerder Pensioenen.

Regie voeren over je eigen portefeuille en je niet gek laten maken als het druk is? Alle vragen van adviseurs en werkgevers beantwoorden? Zorgen dat onze klanten zo tevreden zijn dat ze er niet eens over denken om bij ons weg te gaan? Klanten zijn bij jou in goede handen, mede doordat je jouw daadkracht en creativiteit inzet bij het verrassen van onze klanten. Met jouw ‘ja, en'-mentaliteit sta je stevig in je schoenen en zie je een uitdaging in het samenwerken met adviseurs en werkgevers. Herkenbaar? Solliciteer dan meteen op de vacature van Junior Commercieel Relatiebeheerder Pensioenen!

Dit ga je doen als Junior Commercieel Relatiebeheerder Pensioenen

 • je doet samen met je collega’s in de keten alles voor je klanten wat binnen de mogelijkheden ligt: door jou worden onze klanten onze ambassadeurs en blijven zij bij ons
 • je bent er voor je klanten tijdens het offerte- en implementatietraject en daarna tijdens het beheer van de pensioenregeling
 • je lost alle complexe vragen en opmerkingen van klanten op
 • je bent hét aanspreekpunt voor distributiepartners, werkgevers, eindklanten en leveranciers
 • dagelijks voer je binnen het klantteam een data gedreven dialoog en verbeter je door middel van experimenten

Het betreft een fulltime functie waar je start in een dienstverband voor bepaalde tijd (jaarcontract).

Deze vacature is echt iets voor jou, want

 • jij hebt mbo4/hbo werk- en denkniveau
 • je bent bereid WFT basis, vermogen en Pensioenen te behalen
 • je hebt minimaal 1 jaar ervaring met het werken met klanten in een commerciële omgeving

Hier ga je werken als Junior Commercieel Relatiebeheerder in Utrecht
In multidisciplinaire klantteams werk je samen met 10 tot 12 collega’s van commercieel relatiebeheer. Ieder klantteam heeft zijn specifieke focus: actuariële bureaus, groot zakelijke adviseurs, zakelijke adviseurs of desk accountmanagent. De teams zijn erg divers, waardoor je samenwerkt met collega's van alle leeftijden. Gezelligheid en lol vinden we belangrijk dus daar maken we dan ook zeker tijd voor.

 • een bruto salaris van € 2.400,- tot € 3.400,- op basis van 38 uur per week, een 13e maand én korting op verzekeringen
 • een heel goede pensioenregeling: a.s.r. betaalt minimaal 19,8% premie en dat kan oplopen tot 35,3%, jouw eigen bijdrage is maar 4,5%
 • bij a.s.r. zijn we flexibel in thuiswerken: we werken gemiddeld 60% thuis en 40% op kantoor en je hebt veel ruimte om je eigen werktijden te bepalen
 • een flexibele werkplek op ons prachtige hoofdkantoor in Utrecht met veel faciliteiten.
 • veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit werken bij de Beste Werkgever van Nederland in 2021 én een van de duurzaamste verzekeraars van Europa

Wie zijn wij?
a.s.r. hoort tot de top 3 verzekeraars van Nederland. Wij staan genoteerd aan Euronext Amsterdam. Via onze merken a.s.r., Ditzo, Europeesche Verzekeringen, Ardanta en Loyalis bieden we producten en diensten aan op het gebied van verzekeren, pensioenen en hypotheken voor consumenten en MKB. Daarnaast zijn we actief als vermogensbeheerder en belegger via a.s.r. real estate en a.s.r. vermogensbeheer. Duurzaam ondernemen is voor ons vanzelfsprekend: als verzekeraar, belegger, werkgever én betrokken deelnemer aan de samenleving zoeken we steeds naar een goede balans tussen mens, maatschappij en milieu. Bij a.s.r. werken ruim 4000 medewerkers.

Solliciteer op deze Relatiebeheer vacature
Enthousiast geworden? Reageer via de button ‘solliciteer’. Bij a.s.r. geloven we dat verschillen ons samen sterker en beter maken. We staan voor gelijke carrièrekansen voor iedereen. Waar je ook vandaan komt, wat je geslacht, leeftijd of geaardheid is en of je wel of geen arbeidsbeperking hebt.

Voor ons tellen alleen je kwaliteiten. Daarom vinden we het prima als jij in jouw cv geen geboortedatum, geslacht en geboorteplaats opneemt.

Neem bij inhoudelijke vragen contact op met Debbie Brouwer − van Ginkel (Manager Customer Care): 06-22608856 / debbie.brouwer@asr.nl. Vragen over het proces kun je stellen aan Marguerite Barsingerhorn (recruiter) via WhatsApp (06-51287929) of e-mail (marguerite.barsingerhorn@asr.nl).

Als je bij ons in dienst komt, vragen wij je om de eed of belofte af te leggen. Hiermee committeer je je aan onze gedragsregels. Medewerkers in de financiële sector zijn verplicht om een eed of belofte af te leggen.

Als onderdeel van onze sollicitatieprocedure vragen wij je een online assessment te doen. Alle informatie hierover ontvang je van Marguerite.

Wij werken op een prettige manier samen met een aantal preferred suppliers. Acquisitie door werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureaus wordt daarom niet op prijs gesteld.

Sollicitatieprocedure

Je solliciteert
Klik in de vacature op de solliciteer-direct knop. Je kunt dan direct je cv en motivatie achterlaten. Bij a.s.r. geloven we dat verschillen ons samen sterker en beter maken. We streven ernaar om je binnen twee weken een reactie te sturen.

Eerste gesprek
Als we denken dat er een match mogelijk is, nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Dit is meestal met de manager van de afdeling waar de vacature is. Vaak vragen we je ook een assessment te doen.

Tweede gesprek
Als we na dit gesprek allebei verder willen praten, dan plannen we een vervolggesprek.

Match!
Als we na de gesprekken en een positief assessment allebei enthousiast zijn, doen we je een aanbod om bij ons te komen werken.

Nog vragen?
Marguerite Barsingerhorn
06 - 51287929
marguerite.barsingerhorn@asr.nl

Marguerite Barsingerhorn - recruiter bij a.s.r.
Marguerite Barsingerhorn
Stel je vraag via: