In het segment Middelbaar Onderwijs (vmbo, havo en vwo) ontwikkelt Qompas online keuzemethodes voor de begeleiding van leerlingen bij het maken van hun profiel/studiekeuze en eerste loopbaanoriëntatie. Door de sterke groei van het aantal scholen dat van de keuzemethodes van Qompas gebruik maakt, inmiddels meer dan 400, is Qompas op zoek naar een enthousiaste Commercieel projectcoördinator die het team komt versterken.

De functie
De functie van commercieel projectcoördinator is een commerciële en operationele functie waarbij je verantwoordelijk bent voor diverse klant-, sales- en projectondersteunde taken. Het belangrijkste onderdeel daarvan is het helpen van onze gebruikers (veelal decanen en mentoren) bij het gebruik van de on- en offline Qompas methodes. Je helpt klanten bij gebruikersvragen, assisteert bij het inregelen van de methode en geeft advies bij het toepassen van de methodes in de lespraktijk. Daarnaast houd je je bezig met allerhande administratieve werkzaamheden zoals het het verwerken van bestellingen en het uitbreiden en in kaart brengen van het klantenbestand. Ook wordt er van je verwacht dat je meedenkt over productaanpassingen die tot een beter gebruik leiden.


De functie is met name geschikt voor starters met een HBO/WO achtergrond die na het afronden van hun studie relevante werkervaring willen opdoen binnen een commerciële werkomgeving.


De functie is voor 24-32 uur.


Functie-eisen
• Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau
• Je hebt een commerciële instelling
• Je bent klantgericht, servicegericht en contactueel sterk.
• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift.
• Je kunt goed overweg met Officeproducten zoals Excel en Access.
• Je kunt snel schakelen en je inwerken in nieuwe projecten.
• Je hebt een duidelijke affiniteit met ICT.
• Je bent ondernemend en zelfstartend.
• Werkervaring binnen een call center of helpdesk is een pré.


Bedrijfsprofiel
Qompas.nl is het grootste studiekeuze en carrièrekeuze netwerk in Nederland. Meer dan 250.000 scholieren, studenten en young professionals brengen wij rondom het moment van hun studiekeuze, carrièrekeuze en loopbaanoriëntatie samen met onderwijsinstellingen, top werkgevers, branches en beroepen.


Het bedrijf bestaat uit een hecht team dat intensief samenwerkt aan de ontwikkeling van een succesvol concept. De sfeer is collegiaal, informeel en er is veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën.


Qompas is gegroepeerd rondom drie teams. Een unit die universiteiten en hogescholen adviseert rondom Onderwijsmarketing en Instroomverbetering, een unit Campus Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie die talentvolle studenten “matched” met topwerkgevers en een unit Middelbaar Onderwijs. In deze laatste unit ontwikkelt Qompas online keuzemethodes voor de begeleiding van leerlingen bij het maken van hun profiel/studiekeuze en eerste loopbaanoriëntatie. Meer dan 500 middelbare scholen werken met de methodes van Qompas.


Solliciteren
Solliciteren kan via de button hierboven of door je cv en motivatie te sturen naar Rosalie van der Tuuk via rst@qompas.nl. Voor meer informatie bel je 071 -581 55 88.