Overweeg je een start te maken als consultant en direct betrokken te worden bij projecten waarbij je bij klanten het verschil kan maken? We werven op dit moment voor meerdere consultancy bureaus waar de volgende functies openstaan:

Junior Business Consultant
Wil jij bij klanten het verschil maken door diepgaande proces- en systeemkennis te combineren met operationele daadkracht? Word de schakel tussen strategie en operatie. Je zoekt samen met klanten naar oplossingen en verbeteringen die direct impact hebben op het bedrijfsresultaat. Je helpt toonaangevende klanten, zoals KPN, Heineken, Alliander, BAM, ABN Amro en Essent bij het verbeteren van hun operationele performance. Hierbij voer je niet alleen de verandering door, maar creëer je ook draagvlak en acceptatie bij de medewerkers. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, maar je hebt altijd een sterk team als achterban. Klik hier voor meer informatie. 

Strategisch Consultant Business Model Innovatie & Marketing Intelligence Consultant
Het werk bestaat uit adviseren en realiseren. Van business model innovatie naar transformatie. We helpen het management van toonaangevende organisaties met het structureel verbeteren van de commerciële performance. Dit doen we telkens vanuit het perspectief van onze klanten. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een commerciële strategie, nieuwe business concepten en het verbeteren van de performance. We pakken dit op van ontwerp tot en met de realisatie (organisatie inrichting, processen en IT). Klik hier voor meer informatie. 

IT Business Program
Het is een éénjarig traineeship waarin je veel projectmatig zal gaan werken. Door de digitalisering van bankactiviteiten vormt IT steeds meer het kloppende hart van de bank: en daar ga jij aan de slag. Je leert complexe bedrijfsprocessen te analyseren en te optimaliseren door middel van toepasbare IT-oplossingen.
Het grote doel is dat jij na een jaar uitstroomt als een doortastende business analist op een project wat jou past als een jas. Kortom, jij bent degene die de bruggen slaat tussen business en IT binnen een van de grootste banken van Nederland. Klik hier voor meer informatie. 

Top Engineer Program
In 13 maanden doorloop je het programma met een team van 5 high potentials. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving van de bank, waar je volgens de nieuwste methoden aan complexe IT projecten werkt. Als Engineer vervul je in een professioneel team van Development- en Operations Engineers (DevOps team) een belangrijke IT inhoudelijke rol bij het ontwikkelen van applicaties. Klik hier voor meer informatie. 

Strategy Consultant
Het adviesbureau is gespecialiseerd in strategie, marketing, pricing en sales. Opdrachten richten zich altijd op commerciële vraagstukken, waarin een fact-based aanpak en aantoonbare winstgroei centraal staan. Als consultant word je betrokken bij alle fases van de projecten, van business development en analyses tot aan de finale presentatie bij de klant. Je leert om hierin aan de hand van hypotheses te werken aan de écht zinvolle vragen. Klik hier voor meer informatie.

Stage: Strategy Consultancy Stagiairs
Voor een periode van 3-5 maanden werk je onder intensieve begeleiding mee aan projecten. Naast de projecten lever je bijdrage aan de activiteiten om de adviespraktijk in Nederland verder uit te bouwen. Deze stage is een unieke kans om mee te bouwen aan en je te ontwikkelen in een sterk groeiende adviesformule, zowel op internationaal gebied als in Nederland in het bijzonder.
Het adviesbureau is gespecialiseerd in strategie, marketing, pricing en sales. De klanten van deze organisatie zijn zoewel multinationals als middelgrote bedrijven in uiteenlopende sectoren, zoals FMCG, retail, media, industrie en (financiële) dienstverlening. De project teams bestaan uit veelzijdige, talentvolle en gedreven academici. Opdrachten richten zich altijd op commerciële vraagstukken, waarin een fact-based aanpak en aantoonbare winstgroei centraal staan. Klik hier voor meer informatie. 

Solliciteren
Qompas mag exclusief haar talenten aandragen bij deze organisaties. Wil je graag meer informatie over (een van) deze functies? Stuur een WhatsApp berichtje naar Anne-Roos van Bourgondiën via 06-13971569 of stuur haar vóór maandag 15 april je cv via de mail (arb@qompas.nl) en zij neemt contact met je op. 


Wil je direct solliciteren? Stuur dan zowel je cv als motivatiebrief naar arb@qompas.nl.