Ons kantoor in Enschede en vanuit huis

Binnen de unit Facilitor zijn wij op zoek naar een junior consultant. Als consultant speel je een belangrijke rol in de samenwerking met klanten. Krijg jij energie van samenwerken met mensen, adviseren, processen verder ontwikkelen en software implementeren? Dan zoeken wij jou!

Onze klantenkring bestaat uit een diversiteit aan bedrijven uit de industrie, zakelijke dienstverlening en overheidssector. Jij bent als consultant dé sparringpartner. Dat betekent dat je samen met de klant ontdekt waar de behoeftes liggen en hoe Facilitor hiervoor het meest efficiënt kan worden ingericht. Volgens een agile-methodiek wordt de klant aan de hand meegenomen in dit proces. Het wordt zeer op prijs gesteld wanneer je hierbij jouw inzicht en ervaring gebruikt om de klant te adviseren. Voor de gebruikers betekent nieuwe software een hele verandering in het dagelijkse werk. Jij inspireert, adviseert, enthousiasmeert en traint de gebruikers in deze verandering. Tegelijkertijd ontwikkel je de koppelingen die nodig zijn om Facilitor binnen het domein van de klant te laten functioneren. Je hebt een veelzijdige baan, want de werkzaamheden wisselen iedere dag.

Facilitor
Binnen de unit Facilitor zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling en support van het gelijknamige product. Facilitor is een uitgebreid Facility Management Informatie Systeem (FMIS) dat bedrijven en organisaties helpt bij het regelen van een breed scala aan ondersteunende processen. Hierbij moet je denken aan de facilitaire dienstverlening, huisvesting, beveiliging, inkoop, catering, het serviceloket, etc. Facilitor wordt met name toegepast bij grotere of complexere organisaties in alle segmenten van de markt, hoofdzakelijk in Nederland. Facilitor wordt vooral als SaaS-dienst (via internet) geleverd, waardoor onze ondersteuningsmogelijkheden optimaal zijn.

Wat neem je mee?

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding, bij voorkeur bedrijfskunde of bedrijfseconomie. Andere studies sluiten wij zeker niet uit, want onze consultants hebben diverse achtergronden, ervaringen en drijfveren.
 • Je hebt affiniteit met het promoten/implementeren van zakelijke softwareoplossingen.
 • Je hebt affiniteit met ICT.
 • Je hebt kennis van de database programmeertaal SQL.
 • Kennis en interesse in Javascript is een pré.
 • Je bent communicatief en schriftelijk vaardig in het Nederlands en Engels.

Ons aanbod
Naast uitdaging en fijne collega’s ontvang je van ons goede arbeidsvoorwaarden. Onze doelstellingen daarbij zijn:

Balans - Wij bieden een werkomgeving waarin je een optimale balans tussen privé en werk kunt creëren.
Waardering – Een passende beloning voor het werk wat je doet.
Flexibiliteit – Je kan zelf invulling geven aan een aantal arbeidsvoorwaarden, afgestemd op jouw behoeftes. Dit kan gaan om bijvoorbeeld extra mogelijkheden voor verlof of werken in deeltijd.
Sociale zekerheid – Wij bieden gunstige voorwaarden en verzekeringen op het gebeid van beloning, pensioen en verzuim.
Ontwikkeling – Volop ruimte om je persoonlijke ontwikkeling vorm te geven waarbij de focus ligt op groei en kwaliteit.

Voor deze functie geldt ook:

 • Een salaris tussen € 2.700 tot € 4.200, afhankelijk van de ervaring die je meeneemt.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract
 • Een gericht ontwikkelprogramma voor Young Professionals dat jou helpt groeien in je functie.
 • In totaal 27 verlofdagen en je kan 120 uur per jaar bijkopen bij een fulltime dienstverband.
 • Hybride werken, een vrije invulling van je werkplek. Je kan op één van onze kantoren werken en vanuit je huis. Beide werkplekken worden gefaciliteerd.

Enthousiast en reageren?
Je mag je CV en je motivatie mailen via onderstaande button. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure zijn onze HR-collega’s bereikbaar via 088-2420242. Mocht je benieuwd zijn naar ervaringen binnen de functie junior consultant, neem dan gerust contact op met onze consultant Suzan Wiegerinck voordat je solliciteert. Je kunt haar bereiken via haar e-mailadres: s.wiegerinck@facilitor.nl.

Juliette Westerdijk - Recruiter - recruiter bij Aareon
Juliette Westerdijk - Recruiter
Stel je vraag via: