Consultant
Amsterdam en flexibel. Je kan op kantoor werken, bij de klant in heel Nederland en vanuit huis. Bereidheid om te reizen is belangrijk.

"Door digitalisering creëren wij een verantwoord woon- en werkklimaat, nu en in de toekomst - voor iedereen."

Het succes van Aareon wordt bepaald door een ieder van ons. Jij als onze nieuwe collega krijgt dan ook de ruimte en begeleiding om jezelf te ontwikkelen tot de expert in jouw vakgebied. Jij bent en blijft succesvol, doordat je de ruimte krijgt om te blijven ontwikkelen. Niet alleen aan het begin van je carrière binnen Aareon, maar altijd. Door de goede sfeer en jouw behulpzame collega’s heb je de ruimte om ideeën aan te dragen en samen mooie successen te behalen.

Als consultant CRE speel je een belangrijke rol in de samenwerking met klanten. Vind je het leuk om met mensen te werken? Krijg je energie van adviseren, processen verder ontwikkelen en software implementeren? Lees dan verder!

Wat krijg je van ons?

 • Een salaris tussen € 2.700 tot € 4.200, afhankelijk van de ervaring die je meeneemt.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.
 • Een gericht ontwikkelprogramma voor Young Professionals dat jou helpt groeien in je functie.
 • Een leaseauto, laptop en smartphone met abonnement.
 • In totaal 27 verlofdagen en je kan 120 uur per jaar bijkopen bij een fulltime dienstverband.
 • Hybride werken, een vrije invulling van je werkplek. Je kunt op één van onze kantoren werken en vanuit je huis. Beide werkplekken worden gefaciliteerd.

Onze beloften aan jou

 • Balans - Wij bieden een werkomgeving waarin je een optimale balans tussen privé en werk kunt creëren.
 • Waardering – Een passende beloning voor het werk wat je doet.
 • Flexibiliteit – Je kan zelf invulling geven aan een aantal arbeidsvoorwaarden, afgestemd op jouw behoeftes. Dit kan gaan om bijvoorbeeld extra mogelijkheden voor verlof of werken in deeltijd.
 • Sociale zekerheid – Wij bieden gunstige voorwaarden en verzekeringen op het gebeid van beloning, pensioen en verzuim.
 • Ontwikkeling – Volop ruimte om je persoonlijke ontwikkeling vorm te geven waarbij de focus ligt op groei en kwaliteit.

Jouw werkdagen als consultant
Jij bent als consultant dé sparringpartner voor onze klanten, denk hierbij aan Vastgoedmanagers, Institutionele Vastgoedbeleggers of Asset Managers. Dat betekent dat je samen met de klant onderzoekt waar de behoeftes liggen en hoe het systeem hierop het meest efficiënt kan worden ingericht. Het wordt zeer op prijs gesteld als je hierbij jouw eigen inzicht en ervaring gebruikt om de klant te adviseren. Voor de gebruikers betekent nieuwe software een hele verandering in het dagelijkse werk. Jij inspireert, adviseert en traint de gebruikers in deze organisatieverandering. Je hebt een veelzijdige baan, want in jouw rol wisselen je werkzaamheden iedere dag. Je werkt ook altijd nauw samen met een klein team van collega’s.

Er zijn volop ontwikkelmogelijkheden. Wij organiseren regelmatig consultancydagen waarbij het delen van kennis en ervaring centraal staat. Ook gaan wij graag met jou in gesprek over je ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Kortom, wij doen er alles aan om te zorgen dat je bij ons op de goede plek zit.

Hierin herken jij jezelf

 • Een opleiding en/of werkervaring op HBO of WO niveau, bij voorkeur bedrijfskunde. Andere studies sluiten wij zeker niet uit, want onze consultants hebben diverse achtergronden, ervaringen en drijfveren.
 • Je hebt affiniteit met ICT.
 • Klantgericht en kwaliteitsgericht staan hoog bij jou in het vaandel en je bent creatief in het bedenken van oplossingen voor zowel de klant als binnen het team.

Werken bij Aareon, waarom zou je dat willen?
Wat maakt Aareon een fijne werkgever? Wat zorgt ervoor dat onze medewerkers zich elke dag met plezier inzetten voor Aareon? En bovenal, wat maakt dat de gemiddelde contractduur op 11,5 jaar staat en alleen maar stijgt? Dit hebben we onze eigen medewerkers gevraagd, want wie kan jou een beter beeld geven dan onze eigen medewerkers?

Consultant Niek: De cultuur binnen Aareon is professioneel, deskundig, maar ook nuchter, informeel en laagdrempelig. Dit creëert een fijne werksfeer waarbij iedere collega in zijn of haar kracht wordt gezet!

Consultant Martijn: Het geeft mij een fijn gevoel om te weten dat veel collega’s voor je klaarstaan en dat ze je helpen om zo snel mogelijk het werkveld in te kunnen.

Aareon CRE
Je zult werken in het CRE team. Aareon CRE is de ICT dienstverlener voor commerciële vastgoedorganisaties in Nederland. Zij leveren moderne ICT oplossingen voor vastgoedbeleggers en -beheerders. Wij willen onze klanten helpen door ze uit te laten blinken in professioneel vastgoedmanagement met enthousiaste opdrachtgevers, huurders en medewerkers. Sinds 2017 zijn wij onderdeel van de Aareon Group.

Wil je ons beter leren kennen?
Wanneer we op basis van jouw cv en motivatiebrief denken dat we bij elkaar passen, nodigen we je uit voor een eerste kennismaking. Zo leren wij jou en jij ons beter kennen. Na een positief gesprek, plannen we een tweede kennismaking in. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met onze collega’s van HR via 088-2420242.

Juliette Westerdijk - Recruiter - recruiter bij Aareon
Juliette Westerdijk - Recruiter
Stel je vraag via: