"Door digitalisering creëren wij een verantwoord woon- en werkklimaat, nu en in de toekomst - voor iedereen."

Het succes van Aareon wordt bepaald door een ieder van ons. Jij als onze nieuwe collega krijgt dan ook de ruimte en begeleiding om jezelf te ontwikkelen tot de expert in jouw vakgebied. Jij bent en blijft succesvol, doordat je de ruimte krijgt om te blijven ontwikkelen. Niet alleen aan het begin van je carrière binnen Aareon, maar altijd. Door de goede sfeer en jouw behulpzame collega’s heb je de ruimte om ideeën aan te dragen en samen mooie successen te behalen.

Wat bieden we jou?

 • Een salaris tussen € 2.700 tot € 4.200, afhankelijk van de ervaring die je meeneemt.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.
 • Een gericht ontwikkelprogramma voor Young Professionals dat jou helpt groeien in je functie.
 • Een leaseauto, laptop en smartphone inclusief abonnement.
 • In totaal 27 verlofdagen en je kan 120 uur per jaar bijkopen bij een fulltime dienstverband.
 • Hybride werken, een vrije invulling van je werkplek. Je kunt op één van onze kantoren werken en vanuit je huis. Beide werkplekken worden gefaciliteerd.
 • Daarnaast organiseren we jaarlijks een zomerfestival, vrijdagmiddagborrels en activiteiten met de personeelsvereniging.

Onze beloften aan jou

 • Balans - Wij bieden een werkomgeving waarin je een optimale balans tussen privé en werk kunt creëren.
 • Waardering – Een passende beloning voor het werk wat je doet.
 • Flexibiliteit – Je kan zelf invulling geven aan een aantal arbeidsvoorwaarden, afgestemd op jouw behoeftes. Dit kan gaan om bijvoorbeeld extra mogelijkheden voor verlof of werken in deeltijd.
 • Sociale zekerheid – Wij bieden gunstige voorwaarden en verzekeringen op het gebied van beloning, pensioen en verzuim.
 • Ontwikkeling – Volop ruimte om je persoonlijke ontwikkeling vorm te geven waarbij de focus ligt op groei en kwaliteit.

Starten als consultant, wat ga je doen?
Als consultant ben jij dé sparringpartner voor onze klanten. Jij gaat samen met de klant op zoek naar de behoeftes en zorgt ervoor dat Facilitor hier zo efficiënt mogelijk op wordt ingericht. Je neemt je klant aan de hand mee in de Agile-methodiek. Met jouw inzicht en ervaring kun je de klant juist adviseren.

Jij begrijpt dat nieuwe software een hele verandering is in het dagelijkse werk van de gebruikers. Jij inspireert, adviseert, enthousiasmeert en traint de gebruikers in deze verandering. Tegelijkertijd ontwikkel je de koppelingen die nodig zijn om Facilitor binnen het domein van de klant te laten functioneren. Je hebt een veelzijdige baan, waarin je elke dag mag samenwerken met mensen, adviseren, ontwikkelen en implementeren.

Hier herken jij jezelf in

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO- opleiding, bij voorkeur Business Information Technology of bedrijfskundige informatica. Andere studies sluiten wij zeker niet uit, want onze consultants hebben diverse achtergronden, ervaringen en drijfveren.
 • Je hebt affiniteit met het promoten/implementeren van zakelijke softwareoplossingen.
 • Je hebt affiniteit met ICT.
 • Je hebt kennis van de database programmeertaal SQL.
 • Kennis en interesse in Javascript is een pré.
 • Je bent communicatief en schriftelijk vaardig in het Nederlands en Engels.

Facilitor & Aareon
Binnen de unit Facilitor zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling en support van het gelijknamige product. Facilitor is een uitgebreid Facility Management Informatie Systeem (FMIS) dat bedrijven en organisaties helpt bij het regelen van een breed scala aan ondersteunende processen. Hierbij moet je denken aan de facilitaire dienstverlening, huisvesting, beveiliging, inkoop, catering, het serviceloket etc. Facilitor wordt met name toegepast bij grotere of complexere organisaties in alle segmenten van de markt, hoofdzakelijk in Nederland. Facilitor wordt vooral als SaaS-dienst (via internet) geleverd, waardoor onze ondersteuningsmogelijkheden optimaal zijn.

Aareon is Europa’s grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven. Bij Aareon staat samenwerken aan het succes van onze klanten voorop. Wij groeien en innoveren continu in onze producten en diensten. Ons aandeel in het applicatielandschap van onze klanten wordt steeds belangrijker en hiermee ook de ondersteuning en verdere digitalisering van hun processen. Aareon is voor klanten de partner die bijdraagt aan het realiseren van hun doelen. Internationaal zijn wij marktleider als softwareleverancier voor vastgoedbedrijven. Dit betekent dat wij ook nauw samenwerken met onze internationale collega’s en altijd op zoek zijn naar de nieuwste technieken en ontwikkelingen om deze vervolgens in te kunnen zetten voor bruikbare oplossingen voor onze klanten.

Onze cultuur is informeel binnen een professionele omgeving. Er is ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Wij hechten veel waarde aan het werkplezier van onze medewerkers.

Wil je ons beter leren kennen?
Wanneer we op basis van jouw cv en motivatiebrief denken dat we bij elkaar passen, nodigen we je uit voor een eerste kennismaking. Zo leren wij jou en jij ons beter kennen. Na een positief gesprek, plannen we een tweede kennismaking in. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met onze collega’s van HR via 088-2420242.

 

Juliette Westerdijk - Recruiter - recruiter bij Aareon
Juliette Westerdijk - Recruiter
Stel je vraag via: