Door de bankbrede opzet leer je in één jaar alle aspecten van het bancaire vak kennen, op het gebied van Wholesale tot Grootzakelijk. Van relatiemanagement tot een analistenpositie, van overnamefinanciering tot kredietverlening. Dit kan bij Rabobank lokaal, regionaal, landelijk of internationaal zijn.

Tijdens het traineeship voer je vier verschillende opdrachten uit binnen diverse onderdelen van de Rabobank Groep. Je krijgt te maken met een grote verscheidenheid van type klanten –van CFO’s tot DGA’s- en je maakt kennis met de producten en diensten die de bank haar klanten biedt. Onze ervaren begeleiders staan voor je klaar om je te coachen en je uit te dagen om jezelf te ontwikkelen. Samen bereik je immers meer dan alleen. Naast een trainee- en opdrachtbegeleider krijg je ook nog een mentor, die jouw persoonlijke sparring partner wordt. Samen werk je naar het einddoel: een senior managementpositie.

Voor wie?
Ben jij academicus met maximaal één jaar werkervaring? Heb jij bovengemiddelde resultaten behaald tijdens je studie? Alleen is dat niet genoeg voor het Corporate Management Traineeship. Ook uit je nevenactiviteiten blijkt dat je ondernemend bent en verantwoordelijkheid neemt. Wij zoeken talenten en unieke persoonlijkheden met ideeën, mensen die inspireren, die het verschil maken. Verbindingen leggen. Als jij onze opvattingen deelt over samenwerken, samen ondernemen en klantgericht handelen, dan is dit traineeship geschikt voor jou.

Jouw ontwikkeling
Wij investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Met inhoudelijke en bancaire opleidingen en vaardigheidstrainingen. Ook krijg je handvaten om verschillende gedragsstijlen te hanteren tijdens je opdrachten en hierover van gedachten te wisselen met je medetrainees. Het opleidingstraject is grotendeels op maat afgestemd, want jij bent uniek. Van de experts leer je klantgericht te werken. Maar de beste opleiding is natuurlijk de dagelijkse praktijk. Door zelf verantwoordelijkheid en initiatief te nemen leer je het meest. Na een jaar ben je volwaardig junior bankier op weg om senior manager bij de Rabobank te worden. We blijven je begeleiden en uitdagen. Na een aantal jaren kom je -bij goed presteren- in aanmerking voor andere programma’s als de Rabobank Talenten Coöperatie en Management & Talent Ontwikkeling.

In het kort

  • Dé route naar senior management
  • Intensieve ondersteuning door persoonlijke begeleiders
  • Opleidingstraject grotendeels op jou afgestemd
  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief
  • Na een jaar volwaardig junior bankier
  • Gericht op de grootzakelijke markt

Solliciteren
De werving voor de september 2015 instroom is gesloten. De verwachting is dat in het najaar de werving zal starten voor de werving voor maart 2016. Overtuig ons dan dat jij het verschil gaat maken binnen de Rabobank. Hoe je dat doet, laten we aan je eigen creativiteit over. Jouw CV springt er uit, niet alleen door je cijferlijst, ook door je nevenactiviteiten zoals een bestuursfunctie of een andere stage. Maar nog belangrijker is de persoon achter de cijfers. Ben jij de juiste persoon om je eigen en onze toekomst vorm te geven? Start dan nu je sollicitatie op Qompas en kom inn het Rabobank netwerk en solliciteer voor het Corporate Management Traineeship. Voor de sollicitatie hebben we je cv, cijferlijsten en motivatiebrief nodig. Reageren is vooruitzien.

Hoe ziet het selectietraject eruit?
Als de eerste kennismaking ons aanspreekt, nodigen we je achtereenvolgens uit (bij geschiktheid) voor de volgende onderdelen:

  • online capaciteitentest
  • sollicitatiegesprek met een recruiter en een trainee
  • extern assessment
  • eindselectiedag

Voor vragen kun je contact opnemen met Annemarie Brouwer, de recruiter van het Corporate Management Traineeship door te bellen naar 06 – 10 91 2330.