Laten we onszelf eerst even kort aan jou voorstellen. Wij zijn Too Good To Go, een gecertificeerde en trotse B-corp met een heldere missie: iedereen inspireren en motiveren om in actie te komen tegen voedselverspilling . We zijn in 2015 opgericht in Denemarken en momenteel actief in 17 landen. In 2018 startte Too Good To Go in Nederland zijn we samen met onze gebruikers en partners hard gegroeid naar een team van ruim 60 Waste Warriors. In 2022 zijn we zelfs voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot de meest inspirerende organisatie van het jaar .

Je kent ons waarschijnlijk van onze app, waarmee we overgebleven eten en producten van o.a. supermarkten, restaurants, leveranciers, cafés, bakkerijen, hotels en speciaalzaken aanbieden aan gebruikers van onze app. Zo hebben we in Nederland al ruim 15 miljoen en wereldwijd al meer dan 158 miljoen* maaltijden van de verspilling gered - en dat is nog maar het begin! Want we kijken verder dan de app, of het nu gaat om huishoudens, scholen, bedrijven en ondernemers of de politiek: wij willen iedereen inspireren om actie te ondernemen! We zijn trots op wat we tot nu toe bereikt hebben, maar hebben we al gezegd dat het probleem enorm is? Om klimaatverandering tegen te gaan en onze planeet te redden, moeten we van onze missie realiteit maken.

Ben jij minimaal 20 uur per week beschikbaar en wil jij een leuke flexibele part-time (bij)baan consumenten helpen met vragen en onze missie echt tot leven laten brengen bij iedereen die contact met ons opneemt? Laat van je horen en solliciteer als parttime Customer Success Specialist!

*Dit staat gelijk aan ruim 77.000 vluchten rondom de wereld aan bespaarde CO2 uitstoot. Dat is pas impact maken!

Jouw missie

Als Customer Success Specialist ben jij het de ogen en oren van Too Good To Go in Nederland. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze gebruikers (en onze partners) en maakt van hen echte ambassadeurs van onze missie door efficiënte en vriendelijke klantenservice te bieden. Je inspireert en stimuleert hen om actie te ondernemen tegen voedselverspilling en om deel uit te maken van strijd tegen voedselverspilling en krijgt hier energie van! Je rapporteert rechtstreeks aan de Care Team Lead, wordt onderdeel van het NL Success team en sluit je aan bij onze Waste Warrior tribe van ruim 1350 medewerkers over de hele wereld om onze ambitieuze missie waar te maken.

Jouw rol

 • Je bent het eerste (en belangrijkste!) aanspreekpunt voor onze consumenten (en soms ook partners) en maakt van hun ervaring met de app en onze missie graag tot een succes.
 • Je zorgt voor een snelle en vriendelijke service door vragen te beantwoorden van consumenten die voornamelijk via e-mail, maar ook via chat de binnenkomen.
 • Je werkt nauw samen met andere teams om uitdagingen vroegtijdig te signaleren en de efficiëntie te verbeteren.
 • Je legt verbanden tussen de verschillende berichten en vragen die je behandelt en je doet aanbevelingen die kunnen helpen om het in de toekomst nog beter te doen.
 • Je deelt tips & tricks met consumenten en collega’s om consumenten aan te moedigen en te inspireren in de strijd tegen voedselverspilling.
 • Je bouwt en implementeert processen om onze consumenten en partners te motiveren en te inspireren tot duurzamer gedrag.
 • Je bent onze ambassadeur en draagt onze missie en ons merk gepassioneerd uit in elk bericht naar onze klanten en partners.

 

Onze wensen

 • Je bent minimaal 20 uur per week beschikbaar, ook in het weekend en soms in de avonduren.
 • Je bent vloeiend Nederlands in woord en geschrift (C1 niveau) en spreekt en schrijft een aardig woordje Engels (minimaal B2 niveau)
 • Je bent een ster in communiceren en vind het leuk om met mensen in contact te staan via mail, chat, social media of per telefoon.
 • Je krijgt energie van problemen oplossen en een win-win situatie te creëren voor iedereen.
 • Je bent empathisch en blijft onder druk professioneel en behulpzaam.
 • Je hebt een pro-actieve mentaliteit en bent in staat om een idee om te zetten in concrete acties. Liever vandaag dan morgen!
 • Je hebt een gestructureerde en gefocuste houding; hier moet je echt prioriteiten kunnen stellen! We zijn een snelgroeiend bedrijf en alles ontwikkelt snel en continu. Daar moet je van houden!
 • Je vindt het leuk onderdeel te zijn van een team, maar bent ook goed in staat om zelfstandig te werken.
 • Je werkt goed vanuit huis, maar bent ook graag op kantoor samen met je collega's.
 • Je zoekt een leuke part-time baan die bij voorkeur aansluit bij je studie, eigen onderneming of andere nevenactiviteiten.
 • Je woont bij voorkeur in Amsterdam of omgeving.

 

Onze waarden

We fight together: voedselverspilling is een groot iets om tegen te vechten. We gaan samen de strijd aan als Waste Warriors zonder ego. Wij geloven in het werken als #oneteam.

We raise the bar: we streven altijd naar meer. We werken slim, doorbreken barrières en versterken elkaar.

We keep it simple: onze ambities zijn groot, maar onze oplossingen zijn eenvoudig.

We build a legacy: we zijn trots op de beweging die we in gang zetten.

We care: we dragen zorg voor elkaar. Betrokkenheid komt terug in de manier waarop we te werk gaan. We doen wat juist is.

 

Wat wij je bieden

 • Een goed te combineren part-time baan in een scale-up met een sterke missie, vol passie en met de ambitie om de wereld te verbeteren (en ja, dat menen we echt!).
 • Een job waarbij je echt iets kunt betekenen tegen klimaatverandering en bij kan dragen aan het verminderen van voedselverspilling (let’s save the world!).
 • Een maandelijks flexibel rooster, waarin je veel invloed hebt op je werktijden en dagen.
 • Een unieke ervaring om deel uit te maken van de snelst groeiende internationale Food Tech scale-up (momenteel actief in 17 landen en groeiende).
 • Een centraal en bruisend kantoor in het centrum van Amsterdam (met dakterras!), en de mogelijkheid om vanuit huis te werken.
 • Energieke en gezellige collega's tijdens borrels, team uitjes en vrijwilligerswerk dat we met elkaar doen.
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan maandelijkse trainingen en inspiratiesessies op het gebied van voedselverspilling.
 • Een marktconform salaris voor een part-time job.

 

Hoe je kunt solliciteren

Ben je op zoek naar een uitdagende part-time (bij)baan waarin je echt impact kan maken? Wil jij deel uitmaken van iets groots en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Overtuig ons dan van jouw motivatie en kwaliteiten voor deze rol door uiterlijk te solliciteren en wie weet kom jij ons binnenkort versterken als nieuwe Waste Warrior. Een video sollicitatie is onderdeel van ons recruitment proces.

Werktijden: het liefst 20 uur per week, dit kan tijdens kantoor uren en ga uit van één weekenddienst per week. Deze uren kun je naar eigen inzicht flexibel indelen.

Start datum: we hebben genoeg te doen, dus ‘the sooner the better' maar idealiter begin november.

 

A Movement for Everyone

We want to inspire and empower everyone to fight food waste together. With that mission, it’s only natural that we want to build a diverse and inclusive team of highly capable individuals who are passionate about doing things in a better way. We strongly believe we all excel and are more creative when we’re allowed to be ourselves, and we’re committed to a culture where all of us belong.
We are an equal opportunity employer and all employment is decided on the basis of qualifications, merit and business need. If you need reasonable accommodation at any point in the application or interview process, please let us know.

Hannah Demmers - recruiter bij Too Good To Go
Hannah Demmers
Stel je vraag via: