Van veel evenementen is het momenteel onduidelijk in welke vorm ze worden aangeboden. We doen er alles aan om je de juiste informatie te geven, maar check voor de zekerheid ook altijd even de site van de betreffende werkgever met informatie over evenementen en sollicitatieprocedures

Weet jij al wat je gaat doen na de zomer en ben je lid van één van de 48 aangesloten studentenverenigingen? Wil jij een jaar lang fulltime het Nederlandse verenigingsleven vertegenwoordigen, congressen organiseren, in debat treden met Kamerleden en natuurlijk borrelen bij verschillende studentenverenigingen verspreid over heel Nederland? Dan is een bestuursjaar bij de LKvV iets voor jou!


De Landelijke Kamer van Verenigingen is op zoek naar het Dagelijks Bestuur 2019-2020!


Wil jij je een jaar lang in zetten voor 42.000 verenigingsstudenten, in gesprek treden met bedrijven, ministeries, politici en andere organisaties? Wil jij landelijke congressen organiseren, 47 studentenverenigingen vertegenwoordigen, en borrelen door heel het land? Dan is dit bestuursjaar iets voor jou!


Meer informatie? Neem dan snel een kijkje op http://lkvv.nl/informatie-bestuursjaar. Mocht je willen solliciteren, stuur dan een mail met cv en motivatie (vóór 1 mei) naar praeses@lkvv.nl en wie weet sta jij volgend jaar op de foto!