Ben je nog druk bezig met je studie en ben je op zoek naar een stageplek? Kom stage lopen bij ARAG! Ervaar hoe het is om bij een dynamisch en klantgericht juridisch dienstverlener te werken. Loop stage op de juridische afdeling of bij een van de overige, ondersteunende afdelingen binnen ARAG. De teams bij ARAG zijn hecht en er is een informele bedrijfscultuur.

Juridische stage
Als juridisch stagiair ondersteun je de werkzaamheden van een jurist of werk je op het ARAG Service Center. Je krijgt van ARAG veel zelfstandigheid tijdens je stage. Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit jurisprudentieonderzoek, uitwerken van processtukken en corresponderen met de klant en betrokken partijen.

Stage in een ander vakgebied
Volg je geen juridische opleiding? Dan zijn er tal van afdelingen waar je binnen ARAG stage kunt lopen. Denk aan ICT, verkoop, Corporate Communications & Marketing, finance en HR.

Wie zoeken we?
Ben jij een teamplayer en kun je goed zelfstandig aan de slag? Ben je een zelfstarter en deins je er niet voor terug om contact op te nemen met de klant? Ben je assertief, accuraat en klantvriendelijk? Als jouw antwoord op alle vragen ja is, dan zoeken wij jou! Voor een stage bij ARAG moet je minimaal 3 maanden beschikbaar zijn. Wil je een juridische stage lopen? Dan moet je minimaal een HBO opleiding volgen.

Sollicitatie procedure stage plaats
ARAG geeft ook ruimte aan stagiairs. De sollicitatie procedure bestaat uit 2 stappen:

  • Stap 1: motivatiebrief en CV
  • Stap 2: kennismakingsgesprek

Wil je een juridische stage lopen? Dan leggen wij je een casus voor.

Stagevergoeding
Jouw inzet wordt beloond door ARAG met een stagevergoeding. Dit verschilt per opleidingsniveau:

  • • MBO: 500,- per maand bij een fulltime aanstelling
  • • HBO en WO: 750,- per maand bij een fulltime aanstelling

Kijk op onze website voor alle stage vacatures!

Wil je meer weten? Neem contact op met Daphne Kuiper op 033-4342623.

Danny Rumpel - Recruiter - recruiter bij ARAG
Danny Rumpel - Recruiter
Stel je vraag via: