Ben je onlangs afgestudeerd of duurt dit niet lang meer? Heb je misschien al enige werkervaring in jouw vakgebied? Dan is Europa op zoek naar jou!

Op 13 maart aanstaande publiceert EPSO, het Europees Bureau voor Personeelsselectie, het EU-concours 2014. Dan start een nieuw concours voor startend beleidsmedewerkers bij de Europese Unie. Dit jaar richt EPSO zich naast het algemene concours dat met iedere studie toegankelijk is, met een apart concours op auditors. Dit is een werving voor auditors bij de Europese Rekenkamer in Luxemburg die op 20 maart start. Aanmelden voor het concours kan tot 15 april, respectievelijk 24 april.

Het concours is toegankelijk voor startende bachelors en masters die net afgestudeerd zijn of al een paar jaar werkervaring hebben.

Meer informatie?

"Solliciteer" via Qompas en je bent in contact met WerkenbijdeEU. Je ontvangt de nieuwsbrief en krijgt alle info die nodig is om succesvol mee te dingen met dit concours.

Tip!

Bezoek de Meet & Greet van WerkenbijdeEU.nl op zaterdagmiddag 29 maart. Daar krijg je alle informatie over het werken bij de EU en het EU-concours.