Selectieprocedure (startende) beleidsmedewerkers bij de EU opent op 8 maart

Donderdag 8 maart opent de inschrijving voor de jaarlijkse selectieprocedure voor (startende) beleidsmedewerkers bij de Europese Unie, het concours. Heb je minimaal een opleiding op bachelor niveau (hbo/wo)? Ben je starter of heb je maximaal enkele jaren werkervaring en ben je op zoek naar een uitdagende (vaste) baan? Meld je tussen 8 maart en 10 april aan! Kom naar de Meet & Greet op zaterdag 24 maart om meer te horen over dit concours en over andere carrièremogelijkheden bij de EU.

Kan jij deelnemen aan het concours?
Iedereen met een bachelor of master (hbo/wo) op zak, starter of met maximaal enkele jaren werkervaring kan zich aanmelden voor het concours. Donderdag 8 maart opent een selectieprocedure voor een vaste baan bij de EU, het concours. Het zogenaamde algemene concours voor startende beleidsmedewerkers. Er worden kandidaten gezocht voor diverse functies in uiteenlopende vakgebieden. Het maakt niet uit in welke studierichting je bent afgestudeerd.

Eind maart opent hoogstwaarschijnlijk ook de inschrijving een concours voor auditors bij de Europese Rekenkamer in Luxemburg.

Oriënteer je tijdens de Meet & Greet op 24 maart

Kom je oriënteren op een Europese carrière tijdens de Meet & Greet van WerkenbijdeEU. Blok zaterdagmiddag 24 maart 2018 in je agenda en kom in contact met Nederlanders die bij de EU werken. Zij kunnen je als geen ander vertellen wat je kan verwachten van een baan in het hart van Europa. We informeren je die middag over carrièremogelijkheden bij de EU. Zowel traineeships, tijdelijke contracten en vaste aanstellingen (via het concours) komen aan bod. Het concours voor startende beleidsmedewerkers ontbreekt uiteraard niet. We vertellen je hoe deze selectieprocedure eruitziet en wat je kunt verwachten. En we geven informatie over de begeleiding van WerkenbijdeEU bij dit concours. Met de voorlichting, training en begeleiding van WerkenbijdeEU kun je jouw slagingskansen om succesvol door het concours te komen verhogen.

Jasper de Boer, voorlichter WerkenbijdeEU - recruiter bij WerkenbijdeEU
Jasper de Boer, voorlichter WerkenbijdeEU
Stel je vraag via: