Talent Gezocht
Wil jij bijdragen aan een fossielvrije samenleving?
Jij bent het bewijs dat startende professionals een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de energietransitie. Onze trainees vormen samen een dynamische community. Je werkt aan je eigen ontwikkeling terwijl je bijdraagt aan concrete maatschappelijke vraagstukken en jouw plek in de energietransitie ontdekt.

Wat bieden we jou?
2 jaar, 3 bedrijven, persoonlijke ontwikkeling, inhoudelijke kennis & transitiemanagement.

In ons tweejarige traineeship ga je aan de slag met uitdagende opdrachten bij drie verschillende organisaties in de energietransitie. Naast je baan volg je het ontwikkelprogramma waarbij je met behulp van jouw ontwikkelcoach werkt aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Door de combinatie van uitdagende projecten en het ontwikkelprogramma leer je de ins en outs van de energietransitie terwijl je ontdekt wat jouw plek hierin is. We streven naar 4 groepen per jaar te laten beginnen. We werken dan ook niet met deadlines om te solliciteren maar werven heel het jaar door. Wanneer een groep vol is, kan die starten! Dus neem vooral contact met ons op of schrijf je in via de “solliciteer” knop.

Zo werkt het

  • Stap 1: Solliciteer via deze site. Upload je cv en beantwoord enkele vragen via ons online sollicitatie systeem.
  • Stap 2: Kennismakingsgesprek. We bespreken jouw motivatie om te ontdekken of het programma bij jou past.
  • Stap 3: Assessment. We willen zien waar jij goed in bent voor een perfecte match. Hier kun jij je voorbereiden op het assessment van HRorganizer.
  • Stap 4: Intake. We plannen een sessie in om jouw assessment en ambitie te bespreken.
  • Stap 5: Matchmaker, make me a match. We bekijken diverse opdrachten en zoeken naar een passende opdracht of baan.
  • Stap 6: Aan de slag. Als we een match hebben gevonden ga je fulltime aan de slag en begint het ontwikkelprogramma.

Ontwikkelprogramma
Het ontwikkelprogramma is een onderdeel van het open traineeship. Het is samengesteld om startende professionals te ondersteunen naast hun startersbaan in de energietransitie. Binnen onze community staat jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal. Verspreid over ongeveer 20 dagen per jaar werk je aan de vier ontwikkellijnen die jou vormen tot een energieprofessional. Daarnaast bouw je aan een groot netwerk in de energiesector.

Wil je meer weten over ons ontwikkelprogramma? Wij hebben hier alle informatie voor jou op een rijtje gezet.

Energiekennis opbouwen
Je verbreedt je kennis over de energietransitie en ontwikkelt jezelf hiermee tot energieprofessional.

Veranderen en Experimenteren
Je experimenteert met verschillende (project)management methoden en leert vaardigheden om verandering in goede banen te leiden.

Coalities bouwen
Je leert hoe de verschillende belanghebbenden binnen de sector samenwerken en gaat aan de slag met het creëren van draagvlak.

Impact hebben
Je ontwikkelt de vaardigheden om in een complexe omgeving impact te maken door op jezelf en de interactie met jouw omgeving te reflecteren.