Aan de start van je carrière en nog steeds de behoefte om jezelf te ontwikkelen? Als trainee bij Esri Nederland, marktleider in GIS en Location Intelligence, begeleiden we jou in twee jaar naar je volgende carrièrestap. Je wordt intensief getraind op het gebied van IT-kennis en persoonlijke competenties en je gaat - indien mogelijk - op bezoek bij één van de internationale Esri-distributeurs. Na twee jaar? Jij kiest je eigen pad binnen onze groeiende organisatie.

Als trainee bij Esri Nederland breng jij met jouw commerciële of technische talent de organisatie verder. Met jouw studieachtergrond in bijvoorbeeld (commerciële) economie, sociale geografie, (technische) bedrijfskunde of IT volg je samen met jouw vijf mede-trainees een intensief trainingsprogramma en ontwikkel je jouw vakinhoudelijke kennis en persoonlijke competenties op commercieel of technisch gebied. Ondertussen draai je mee in innovatieve projecten bij publieke als private klanten, bijvoorbeeld Rijkswaterstaat en het Havenbedrijf van Rotterdam. Heb je na twee jaar besloten welke richting je binnen Esri op wilt en wil je een training volgen om je verder te specialiseren? Geen probleem, want binnen Esri bepaal je grotendeels jouw eigen opleidingstraject.

Het Esri Talent Development Program

  • Trainingen. Als trainee volg jij circa 50 trainingsdagen in twee jaar.
  • Vakinhoudelijk. Je wordt ondergedompeld in de wereld van ons portfolio, gebaseerd op de ArcGIS-technologie. Afhankelijk van jouw richting binnen het programma krijg je voldoende technische kennis om klanten te helpen, succesvol te maken en op commercieel gebied te overtuigen.
  • Persoonlijke competenties. We vinden het belangrijk dat je zelfverzekerd in je schoenen staat. Daarom bestaat het programma voor circa de helft uit trainingen en reflectiemomenten op het gebied van vaardigheden. Niet alleen trainingen op het gebied van communicatie- en presentatievaardigheden passeren de revue. Je ontwikkelt commerciële competenties en leert over Esri-specifieke zaken, zoals onze cultuur, kernwaarden en historie.
  • Doorgroeimogelijkheden. Na twee jaar bepalen we samen welke kant je op gaat. Kies jij voor de analytics-functie? Of past een job in ons GIS technology team beter bij jou? Misschien ben jij onze volgende customer success manager? Wij richten ons op lange termijn perspectief en zijn er trots op dat 82% van de oud-trainees nog steeds werkzaam zijn bij Esri Nederland.

Wat wij vragen

Om Esri-trainee te worden:

  • bezit je een hbo- of wo-diploma;
  • ben je maximaal 3 jaar werkzaam;
  • heb je ambities op het gebied van commercie, techniek of software development;
  • heb je interesse in IT en The Science of Where;
  • ben je gemotiveerd om door te groeien binnen Esri Nederland.

Wat wij jou bieden

Bij Esri stap je in een informele organisatie met gedreven collega’s die trots zijn op wat ze doen. Naast een marktconform salaris en 37 vakantiedagen krijg je volledige reiskostenvergoeding en een laptop van de zaak. Ook krijg je de mogelijkheid om thuis te werken en voorzien we je graag van een goede thuiswerkplek. Als jij je collega’s van een andere kant wil leren kennen, is onze personeelsvereniging iets voor jou. Daarmee ga je bijvoorbeeld karten, indoor skydiven of zeilen. Of sluit jij aan bij de groep die jaarlijks gaat wielrennen in Frankrijk? Met trots dragen we het label World-class Workplace (2020).

Selectieprocedure

Je kunt je aanmelden tot en met 16 mei 2021. Er zijn vervolgens drie selectierondes waarin jij ons kan laten zien waarom we voor jou moeten kiezen. Dit doe je door middel van een presentatie, een assessment en gesprekken met jouw toekomstige manager en HR. Uiterlijk eind juni hoor je van ons of jij één van de trainees bent die op 1 september 2021 bij Esri Nederland start.

Enthousiast geworden?
Lijkt het Esri Talent Development Program je de ideale kans om de volgende stap in jouw carrière te maken? Solliciteer dan via onderstaande button. Voor vragen kun je contact opnemen met Annelore Verweij, Human Resources. Telefonisch is zij bereikbaar via +31 (0)10 217 07 30.

Annelore Verweij - HR adviseur - recruiter bij Esri Nederland
Annelore Verweij - HR adviseur
Stel je vraag via: