Hoe jij het verschil kunt maken
Als Financial Accountant binnen het Financial Shared Service Center maak jij het verschil door enerzijds zorg te dragen voor een tijdige en correcte administratie, maar vooral door een signalerende en ondersteunende rol in te nemen richting de business van Boskalis.

Boskalis is wereldwijd actief en een toonaangevende speler op het gebied van baggeren, offshore energy en maritieme dienstverlenging. Zo helpen wij als bedrijf de wereld veranderen met toonaangevende projecten zoals het verbreden van het Suez kanaal, maar spelen wij ook een cruciale rol bij het plaatsen en in gebruik nemen van bijvoorbeeld windmolenparken.

In jouw rol werk je binnen het Financial Shared Service Center, het financiële hart van Boskalis.

Wat je gaat doen als Financial Accountant

 • Het proces van periodieke afsluiting en rapportages is bij jou in goede handen.
 • Je draagt verantwoordelijkheid voor de juiste Masterdata in het ERP systeem en helpt collega’s wereldwijd waar nodig.
 • Jij hebt eigenaarschap over een keur aan financiële activiteiten, zoals onder andere BTW- aangiftes, beheer tussenrekeningen, opstellen journaalposten.

Wat je meebrengt
Jij kunt het verschil maken als Financial Accountant als je het volgende meebrengt:

 • Een bachelor studie in Finance & Control of vergelijkbare financiële opleiding.
 • Goede kennis van MS Office applicaties, met name Excel.
 • Naast Nederlands heb je een uitstekende beheersing van de Engelse taal.

Wat je kunt verwachten

 • Salaris en meer: Naast salaris ontvang je vakantiegeld, 31 vakantiedagen, een premie vrij pensioen, bedrijfsregelingen zoals collectieve ziektekosten verzekering en reiskostenvergoeding.
 • Carrièremogelijkheden: Wij bieden jou de mogelijkheid om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen door samen een nieuwe horizon te creëren.
 • Young Boskalis: Young Boskalis is een club van young professionals in verschillende functies en bied je de mogelijkheid om een waardevol netwerk op te bouwen en kennis en ervaringen uit te wisselen. Young Boskalis organiseert diverse online activiteiten, zoals yoga, bootcamp, wijn- & bierproeverijen en project of scheepsbezoeken.
 • Warm welkom: Je kunt rekenen op een warm welkom zodat jij je snel thuis voelt bij Boskalis. Tijdens jouw online onboarding programma vertellen we alles wat je moet weten over Boskalis!

Extra informatie

 • Jouw team: Het Financial Shared Service Center van Boskalis is een team enthousiaste Boskalis collega’s, vanuit verschillende disciplines binnen Finance en HR heb je als gezamenlijk doel een vlekkeloze administratie te realiseren.
 • Hier kom je terecht: Boskalis is gevestigd in Papendrecht en alle disciplines zijn vertegenwoordigd op onze campus. Op de campus zijn fietsen beschikbaar zodat je makkelijk van het ene naar het andere gebouw kunt. Omdat niets zo onvoorspelbaar is al het weer in Nederland rijdt er ook een elektrisch pendelbusje tussen de verschillende gebouwen. Verder vind je op de campus twee bedrijfsrestaurants, een sportveld en douchefaciliteiten.
 • Fulltime/parttime: dit is een fulltime (40 uur per week) of parttime ( 32 uur per week).
 • Procedure: Solliciteren doe je eenvoudig door het online sollicitatieformulier in te vullen en je cv en motivatiebrief te uploaden. Je ontvangt altijd direct een ontvangstbevestiging per e-mail. Afhankelijk van de functie nodigen we je uit voor twee of meer sollicitatiegesprekken. Als je alle stappen succesvol hebt doorlopen, ontvang je van ons een aanbieding en heten we je van harte welkom bij Boskalis!

Over Boskalis
Werken bij Boskalis betekent letterlijk een nieuwe horizon creëren op een zo duurzaam mogelijke manier. In een wereld waar bevolkingsgroei, toenemende wereldhandel, vraag naar (nieuwe) energie en klimaatverandering drijvende krachten zijn, dagen we jou uit om je stempel te drukken op complexe infrastructurele en maritieme projecten.

Je komt te werken in een dynamisch omgeving waarbij je deel uitmaakt van een divers en internationaal team van specialisten. Wij bieden jou de mogelijkheid om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen door samen een nieuwe horizon te creëren.

Wil je meer weten?
We staan je graag te woord om al je vragen over de functie van Financial Accountant te beantwoorden. Neem contact op met Sinta de Gruijter, Corporate Recruiter via telefoonnummer +316 50 18 53 56 of sinta.de.gruijter@boskalis.com

Geïnteresseerd? Solliciteer door jouw gegevens in te vullen en je cv en motivatiebrief te uploaden op onze careers site.

Luke Zacharias - Recruiter - recruiter bij Boskalis
Luke Zacharias - Recruiter
Stel je vraag via: