Ben jij die gedreven financial die het leukt vindt om financiele vraagstukken op te lossen? Ben je communicatief sterk en vind je het leuk om op de wensen van onze klanten te anticiperen? Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk
Als Financial Professional lever je een bijdrage op het gebied van financiële rapportageprocessen en ben je op de hoogte van relevante in- en externe ontwikkelingen (waaronder wet- en regelgeving). Je draagt bij aan het continue verbeteren en versnellen van Accountingprocessen. De markt stelt hoge eisen aan onze rapportages. Om tijdig, volledig en transparant te rapporteren, is het ook belangrijk om onze interne rapportageprocessen- en keten continue te verbeteren. Daarnaast zorgen we ervoor dat we aantoonbaar in control zijn en zijn we als financieel expert een "spil in het web" voor COO Finance, IT, Reporting, de business CFO's, Group Audit en de externe accountants. Als Accounting Trainee beoordeel je financiële processen op efficiency en effectiviteit. Je werkt mee aan het ontwikkelen van nieuwe werkwijze, waarbij pieken in werkzaamheden beter worden gespreid en kwaliteit wordt verbeterd door slimmer te werken.

Je werkomgeving
Bij ons is geen dag hetzelfde. Binnen Accounting draai je volop mee in een professioneel en ambitieus team.

Je profiel
In deze continue veranderende omgeving zijn we op zoek naar iemand met een frisse blik. We zoeken enthousiaste collega's die niet bang is om vragen te stellen en zich proactief op te stellen binnen de organisatie. Je bent kritisch en je laat je niet zomaar uit het veld slaan. Ben je tevens universitair geschoold en heb je aantoonbare affiniteit met de financiële wereld, dan komen we graag met je in contact. Je bent proactief, pragmatisch, staat sterk in je schoenen en kunt goed samenwerken, alsmede zelfstandig met je eigen taak aan de slag gaan. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent proactief in het formuleren en verspreiden van informatie, in zowel schrift als woord. Je hebt inzicht in de meest relevante ontwikkelingen op het gebied van IFRS / Basel en Regulatory Reporting. Je hebt 1-3 jaar Finance werkervaring. Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding, bij voorkeur Accountancy, Bedrijfseconomie of Bedrijfskunde.

We bieden
Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu online op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met Petra Heilker, 0630049525.
Voor informatie over het proces neem contact op met Frederik van Zeggeren, Talent Acquisition Specialist; frederik.van.zeggeren@nl.abnamro.com.

We maken graag kennis met je!