Corporate Communications & News (CCN) is verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie voorziening van CBS. Omdat veel van deze communicatie digitaal verloopt heeft CCN een dedicated DevOps Output team om continue innovatie en development waar te kunnen maken. Het output team houdt zich bezig met de (door)ontwikkeling van software applicaties, zowel front als back end. Denk bijvoorbeeld aan recent vernieuwde website cbs.nl, de corporate website met alle diensten die daar geleverd worden, zoals Opendata, Statline, Corporate Nieuws App en nog veel meer.

Jouw werk
Als Front End developer houd jij je samen met een team van specialisten bezig met het beheren en ontwikkelen van onze webdiensten. Jij helpt ons om moeilijke/complexe statistische boodschappen begrijpelijk te vertellen via verschillende digitale kanalen. Jouw passie en specialisme worden dagelijks ingezet om elke dag een beetje beter te worden in wat we doen. Naast jouw actieve delivery rol zul je ook deelnemen in diverse projecten.

Jouw profiel
Heb jij een passie voor front end ontwikkeling? Staat klanttevredenheid boven aan jouw lijst? En wil jij jezelf en de organisatie elke dag verder professionaliseren? Bezit jij de creativiteit om dingen anders te willen doen en weet jij te overtuigen waarom?

Check dan je profiel:

  • Passie voor Front End development
  • HBO werk- en denkniveau
  • Kennis van en ervaring met CSS / HTML5 / Java Script / Bootstrap is een must
  • Kennis van en ervaring met Geo systemen/ D3/ Angular/ Jquery is van harte welkom
  • Sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden
  • Overtuigend communicatief, organisatorisch sterk
  • Een echte team player voor wie ‘samen succesvol zijn’ vanzelfsprekend is

Wat wij bieden
Als we een passende positie voor je hebben en afhankelijk van kennis en relevante ervaring bieden wij een jaar inkomen tussen € 35.000, - €55.500,- obv een 36-urige werkweek, 40-urige werkweek is mogelijk, een goed pensioen bij ABP, à la carte CAO (flexibele werktijden, gezonde verlof regeling, NS Business kaart, prima studiefaciliteitenregeling).

Stuur je open sollicitatie of heb je nog vragen?|
Stuur je CV en motivatie dan via bovenstaande button.