Het programma
Global Financial Markets (GFM) is een belangrijk onderdeel van Rabobank International. Heb jij grensoverschrijdende ambities? Hier krijg je de kans om via een opleidingstraject grondig kennis te maken en inzicht te krijgen in de internationale financiële wereld. Als je je thuis voelt in de dynamische omgeving van de dealingroom, de financiële markten, geen uitdaging uit de weg gaat en een wezenlijk verschil wilt maken, dan is het GFM Rotation Programme echt iets voor jou.

Voor wie?
Voor ondernemende en ambitieuze academici zoals jij. Je hebt een mastertitel in bijvoorbeeld Wiskunde, Economie, International Business of Finance. Dat je prima studieresultaten hebt behaald en cijfermatig sterk onderlegd bent, spreekt voor zich. Je bent klantgericht, flexibel en integer. Respectvol omgaan met financiële vraagstukken is een voorwaarde. Jouw gedrevenheid en resultaatgerichtheid leiden tot de ideale oplossing voor onze klanten.

Jouw ontwikkeling
We vinden het belangrijk, dat je ontdekt waar je goed in bent en wat bij je past. Je maakt kennis met verschillende afdelingen, projecten en dagelijkse werkzaamheden binnen de dealingroom. Naast die praktische ervaring bieden we je een gestructureerd ontwikkelingsplan. Specifiek op jou afgestemd . Je kunt rekenen op de ondersteuning van een uitgebreid netwerk van ervaren collega’s, een senior mentor en een ‘buddy’. We stimuleren je om te blijven groeien, tot je het beste voor jou uit het programma hebt gehaald.

Solliciteren
Voor het GFM Rotation Programme zoeken we gedreven mensen die hun grenzen willen verleggen in een dynamische, innovatieve omgeving. Herken jij jezelf in de ambities van de Rabobank? Solliciteer dan nu voor het GFM Rotation Programme. Reageren is vooruitzien!

In het kort:

  • Mondiaal gericht opleidingsprogramma bij Rabobank International
  • Voor masters in Wiskunde, Economie, International Business of Finance
  • Intensieve begeleiding door senior mentor
  • Gestructureerd ontwikkelingsplan specifiek op jou afgestemd
  • Binnen 1 jaar inzicht krijgen in de wereld van de dealingroom