De Raffinaderij van Shell Pernis is de grootste van Europa en één van de grootste ter wereld.
Wanneer je werkt voor Shell Pernis ontwikkel je jezelf en je vakmanschap en leer je te midden van de meest ervaren collega’s uit de bedrijfstak. Je draagt direct bij aan innovaties en verbeteringen op Shell Pernis die ook positieve impact kunnen hebben in de petrochemische industrie. Voor deze dynamische locatie zijn wij op zoek naar een: Maintenance Werkvoorbereider

De Maintenance Werkvoorbereider heeft als verantwoordelijkheid het multidisciplinair voorbereiden/ uitwerken van onderhoudswerkzaamheden op het gebied van werktuigbouwkunde (static equipment). Conform procedures en werkprocessen (Maintenance Execution). Tevens is de Maintenance Werkvoorbereider verantwoordelijk voor het opstellen en afstemmen van een geïntegreerde planning met alle vakdisciplines, operatie en aannemers behoren tot de verantwoordelijkheden.

Functieomschrijving

  • Onderdelen van het werkpakket zijn o.a;
  • Reële kostenschatting (10% begroting) conform geldende contracten;
  • aanvragen en beoordelen van offertes en tegencalculaties conform uitbestedingsrichtlijnen;
  • maken en optimaliseren van taaklijsten voor correctief en proactief onderhoud;
  • specificeren van- en zorgdragen voortijdige aanlevering van benodigde materialen/spareparts en hulpmiddelen;
  • verzorgen van administratieve taken rondom het werkvoorbereiding proces;
  • communicatie met (interne) klanten en het uitvoeren van cost-control.

Requirements Wij zoeken:
Heb jij verantwoordelijkheidsgevoel en ben jij een communicatief vaardige teamplayer met overtuigingskracht die in staat is onder druk te presteren? Dan biedt Shell je een breed scala aan persoonlijke groeimogelijkheden in zowel technische vaardigheden als kansen om je te ontwikkelen in bijvoorbeeld leiderschap. Door de omvang en veelzijdigheid van de productielocatie zijn alle kansen aanwezig om een lange en afwisselende loopbaan bij Shell Pernis op te bouwen.

Je bent in het bezit van onderstaande diploma:

  • HBO Werktuigbouwkunde of Technisch bedrijfskunde diploma met maximaal 3 jaar relevante werkervaring

Waarom Shell:
Kiezen voor werken bij Shell betekent meer dan kiezen voor een functie; het betekent kiezen voor een loopbaan. Omdat wij het belangrijk vinden dat je je continue blijft ontwikkelen bieden wij diverse mogelijkheden voor training en opleiding.

Wanneer je werkt voor Shell Pernis ontwikkel je jezelf en je vakmanschap en leer je temidden van de meest ervaren collega’s uit de bedrijfstak. Je draagt direct bij aan innovaties en verbeteringen op Shell Pernis die ook positieve impact kunnen hebben in de chemische industrie.

Technisch HBO-ers bij Shell ontvangen een goed salaris, daarnaast bieden we een 13e maand en vakantiegeld, een groot aantal verlofdagen, toegang tot het Shell Pensioen Fonds en diverse kortingsregelingen.

Interesse? Solliciteer via de button hieronder. 

Shell Recruitment - recruiter bij Shell
Shell Recruitment
Stel je vraag via: