Je wordt in 12 maanden opgeleid voor een startfunctie binnen één van de segmenten Particulieren, Bedrijven of Bedrijfsmanagement. Binnen welk segment je begint en in welke functie, is afhankelijk van je achtergrond en studie, je interesses en kwaliteiten. Je leert het vak bij een lokale Rabobank en werkt samen met andere trainees uit jouw groep aan je persoonlijke ontwikkeling. Samen bereik je immers meer dan alleen.
Programma’s

Het traineeship is een maatwerk talentontwikkelprogramma, dat jou de mogelijkheid biedt om je zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak versneld te ontwikkelen tot een waardevolle kracht binnen de Rabobank-organisatie. Intern is het programma bekend als SPOT (Strategisch Programma Ontwikkeling Talenten).

Voor wie?
Je bent een afgestudeerde HBO- of WO-er met 0-4 jaar werkervaring. Je bent een talent met een stevige persoonlijkheid en een groot inlevingsvermogen. Tevens ben je ondernemend. Dit blijkt onder andere uit je sociale, sportieve en/of maatschappelijke nevenactiviteiten. Je hebt affiniteit met de financiële dienstverlening, hebt lef, durft jezelf te onderscheiden en wilt het maximale uit jezelf halen. Je ideeën weet je overtuigend en inspirerend over te brengen. Daarnaast heb je, net als de Rabobank, de ambitie om vernieuwend te zijn en een bepalende en verbindende rol te spelen in onze veranderende maatschappij. Als je voldoet aan het geschetste profiel en onze coöperatieve opvattingen deelt, nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Jouw ontwikkeling
De Rabobank investeert graag in jouw ontwikkeling. Met vakinhoudelijke opleidingen, vaardigheidstrainingen (traject ‘Vakmanschap’) en een maatwerktraject op het gebied van jouw persoonlijke ontwikkeling (‘Meesterschap’). De beste opleiding is echter de dagelijkse praktijk waarin je de opgedane kennis, vaardigheden en inzichten toepast in je eigen werk. Daarnaast loop je stages op andere afdelingen van jouw opleidingsbank. Je leert de lokale Rabobank zo goed en snel kennen.

Solliciteren
Start jouw sollicitatie bij voorkeur op Qompas en kom meteen in het Rabobank netwerk. Solliciteren voor het Young Professional Traineeship Lokale Banken is mogelijk van 28 september t/m 4 november aanstaande. Je solliciteert specifiek voor het traineeship van regio Groot Midden-Holland. Je woont reeds in deze regio of je bent bereid te verhuizen. Motiveer aan ons in je sollicitatie waarom jij trainee wilt worden bij een lokale Rabobank. Hoe je dat doet, laten we aan je eigen creativiteit over. Graag ontvangen we in ieder geval per mail jouw cv incl. pasfoto, een motivatiebrief én een filmopname van jezelf. Deze filmopname mag maximaal 2,5 minuut duren. Zorg dat de beeld- en geluidskwaliteit optimaal is. Immers: de eerste indruk telt! Voor ons is de persoon achter het cv belangrijk. Ben jij dé trainee die zijn/haar eigen én onze ambities vorm gaat geven?

Een assessmenttest maakt onderdeel uit van de selectieprocedure, evenals een elevatorpitch. De laatste ronde (selectiedag) vindt plaats op donderdag 26 november 2015 in hotel Van der Valk in Nootdorp.

In het kort

  • Werken bij een lokale Rabobank in de regio Groot Midden-Holland;
  • Volop doorgroeimogelijkheden en carrièrekansen binnen de Rabobank organisatie;
  • Persoonlijke ontwikkeling en intensieve begeleiding door een eigen mentor en het SPOT-team;
  • Opleidingstraject grotendeels op jou afgestemd;
  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.

Meer weten?
Wil je meer weten over de drie segmenten, functies, deelnemende lokale Rabobanken of de sollicitatieprocedure? Log in op Qompas en start jouw sollicitatie. We verwijzen je direct door naar alle info!

Let op: de sollicitatiedeadline is aangepast. Solliciteren is mogelijk t/m maandag 9 november.