Vroeger op het schoolplein merkte jij het al snel als er een nieuw rage was. Iedereen liep in de pauze naar dat ene winkeltje om dat specifieke pakje kauwgom te kopen. Wat deed jij? Jij kocht de volgende ochtend alle pakjes kauwgom bij datzelfde winkeltje en verkocht ze met winst in de pauze op het schoolplein. Jij bent slim, scherp en vindt het een sport om van 1 euro 2 euro te maken. Wij hebben de perfecte job voor je!

Wat kun je verwachten:

 • Je wordt onderdeel van een groeiende een succesvolle organisatie en wordt omringd door internationale en ambitieuze collega’s.
 • Geen pakjes kauwgom meer, wel je eigen productgroep binnen de FMCG (Personal & Home Care , Beauty, Sports & Fashion, Foods of Health).
 • Geen schoolplein meer, maar de wereld als je speelveld. Ongeveer 25% van je tijd besteed je aan internationale reizen naar fabrikanten en leveranciers.
 • Als je niet aan het reizen bent lunch je gezellig met collega’s en geniet je van verse smoothies, salades en broodjes in het bedrijfsrestaurant (met eigen kok!).
 • ‘Work hard, Play hard’ is door deze organisatie uitgevonden. Het is een veeleisende, uitdagende job maar verwacht ook legendarische borrels en feesten.
 • Een goed salaris passend bij jouw ervaring en een bonusregeling (junior, medior en senior mogelijkheden)
 • Volop ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden waar zowel jij als de organisatie (nog) beter van wordt

De organisatie:
Onze opdrachtgever is een succesvolle en groeiende organisatie in de Randstad. Zij zijn actief in de FMCG en handelen in verschillende productgroepen (Personal & Home Care , Beauty, Sports & Fashion, Foods of Health) in zo’n 75 landen.

Wat je precies gaat doen:
Heel simpel gezegd is het jouw job om zo goedkoop mogelijk en onder de beste voorwaarden in te kopen, om vervolgens op het juiste moment en onder de best mogelijke voorwaarden weer te verkopen. Dit doe je o.a. door te onderhandelen over prijzen, voorwaarden en levertijden bij bestaande klanten en leveranciers. Natuurlijk ben je daarnaast continu op zoek naar nieuwe klanten en samenwerkingsmogelijkheden. Kennis is macht en dus zorg je dat je altijd uitstekend op de hoogte bent van de marktontwikkelingen van jouw productgroep in de landen/ regio’s waar jij verantwoordelijk voor bent. In deze functie werk je nauw samen met een binnendienst medewerker en het logistieke team.

Wat vragen wij van jou:

 • Afgeronde HBO Bachelor, bij voorkeur in de richting bedrijfseconomie of handel.
 • Je spreekt vloeiend Engels. Spreek je ook zeer goed tot vloeiend Spaans, Italiaans, Duits, Frans of Chinees dan is dat een dikke plus.
 • In jouw cv/motivatie zien wij terug dat jij een neusje hebt voor kansen (sales) en new business
 • Het is een pré als je sales/trade ervaring hebt met één van de genoemde productgroepen
 • Je bent cijfermatig sterk en hebt uitstekende communicatie en presentatie skills.
 • Targets zijn voor jou een uitdaging en met jouw positieve en charismatische uitstraling weet je iedereen voor je te winnen.

Wij zijn op zoek naar meerdere traders voor onze opdrachtgever. Het gaat om verschillende niveaus, productgroepen en talen.

Enthousiast?
Leuk! Wij ontvangen graag jouw cv, eventueel inclusief motivatie. Reageer via onderstaande button of via recruitment@qompas.nl. Eerst meer weten of nog aanvullende vragen? Stuur dan gerust een appje naar Frida Meingast (Qompas): 0613341649.
Qompas Talent Coaches begeleiden jouw sollicitatie, geven jou tips en beantwoorden al jouw vragen.
Word je aangenomen? Wij helpen de organisatie met het vinden van de juiste kandidaten op basis van werving & selectie. Dat betekent dat je direct een contract krijgt bij onze opdrachtgever.

Ellen Luijben - Lead Recruiter - recruiter bij Qompas Recruitment
Ellen Luijben - Lead Recruiter
Stel je vraag via: