Ben jij die milieukundige met speciale interesse voor de ondergrond? En wil jij onze nieuwe adviseur worden die een belangrijke bijdrage levert aan de bodemprojecten van Antea Group. Meld je dan aan.

Dit is jouw uitdaging
Als Adviseur Bodem voer je op projectbasis opdrachten uit voor onze klanten (bedrijfsleven en overheid). Je bereidt bodemonderzoek voor en zorgt voor een goede rapportage. De aansturing van het veldwerk is ook een onderdeel van je werk, net zoals het organiseren van vergunningen en meldingen. Jij bent er (mede) verantwoordelijk voor dat de werkzaamheden naar de maatstaven van Antea Group en binnen de grenzen van de relevante beoordelingsrichtlijnen plaatsvinden. Je werkt nauw samen in een projectteam, deze projecten variëren steeds en ook je projectteam zou er wel eens steeds anders uit kunnen zien.

Wat vragen we van jou?
In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze functie in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende eisen:

  • je hebt een afgeronde en relevante mbo- of hbo-opleiding (bijvoorbeeld milieukunde, aardwetenschappen, water of vergelijkbaar);
  • je bent een aanpakker en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • je vindt het leuk om in een projectteam samen te werken;
  • je bent sociaal en communicatief vaardig.

Werken bij Antea Group
Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group en Bodem
Als onafhankelijk advies- en ingenieursbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Onder meer op het gebied van onze bodem en diepe ondergrond. Meer dan tweehonderd professionals houden zich bezig met bodemonderzoek en bodembeleid en de voorbereiding, begeleiding en evaluatie van bodemsaneringen. We onderzoeken, adviseren, organiseren en realiseren en maken hierbij gebruik van state-of-the-art-technieken zoals sensoring, software en big data. Dit do we voor overheden en bedrijfsleven.

Antea Group. Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse
Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt. Deze vacature sluit 1 augustus.

Meer informatie:
Neem contact op met Barbara Evers, telefoonnummer 06 - 53 96 79 72.