'Ben jij klaar om de stap te maken naar één van de meest toonaangevende ingenieursbureaus op het gebied van veiligheid? Laat het ons weten, wij hebben een prachtige uitdaging voor jou.'

Dit is jouw uitdaging
Als junior adviseur bouwkundige brandveiligheid werk je samen met ervaren specialisten en adviseurs aan complexe veiligheidsvraagstukken bij bouwprojecten en binnen de procesindustrie. Het gaat om vraagstukken waarbij de regelgeving op veiligheidsgebied of het Bouwbesluit onvoldoende houvast bieden. Aan jou de taak om met je collega's tot nieuwe, innovatieve en gelijkwaardige oplossingen te komen. Daarnaast voer je het eerste jaar veel inspecties uit, reken je met diverse zone-modellen, doet praktijkkennis op van het het Bouwbesluit. Afhankelijk van jouw ambitie kun je uitgroeien tot zelfstandig adviseur, projectleider of specialist. Hiervoor bieden wij je naast voldoende vlieguren in de projecten, diverse vaardigheidstrainingen via de Antea Group Academy en inhoudelijk trainingen. Je standplaats Deventer of Heerenveen wordt in overleg bepaald.

Wat vragen we van jou?
In een wereld die snel verandert, zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over:

een hbo- of wo-opleiding Bouwkunde (Bouwfysica), Werktuigbouw;
aantoonbare affiniteit of ervaring met veiligheid;
0- 3 jaar relevante werkervaring;

  • een zelfstandige en ondernemende werkhouding;
  • het talent om verder te denken daar waar anderen stoppen;
  • uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Werken bij Antea Group
  • Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group en Veiligheid
Veilig wonen en werken is een groot goed. Maar toch zijn we kwetsbaarder dan ooit. Zeker in gebieden waar risicovolle industrieën en infrastructuren nooit ver weg zijn. Op deze plekken is het de kunst om risico's tot een aanvaardbaar minimum te beperken en om maatregelen te nemen die de kans op een calamiteit minimaliseren. Onze veiligheidsspecialisten zijn hier dagelijks mee bezig. We organiseren crisisbeheersing en -preventie, bekijken nieuwe plannen in het licht van veiligheidswet- en regelgeving en we onderzoeken risico's en beheersmaatregelen. Op deze manier dragen we bij aan een duurzaam veilig Nederland.

Antea Group
Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse
Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt.

Meer informatie:
Neem contact op met Barbara Evers, telefoonnummer (06) 53 96 79 72.

 

Jorrit Hondorp - recruiter bij Antea Group
Jorrit Hondorp
Stel je vraag via: