Qompas.nl is het grootste studiekeuze en carrièrekeuze netwerk in Nederland. Meer dan 250.000 scholieren, studenten en young professionals brengen wij rondom het moment van hun studiekeuze, carrièrekeuze en loopbaan oriëntatie samen met onderwijsinstellingen, top werkgevers, branches en beroepen. Ons team bestaat uit 25 bevlogen collega's met een passie voor talentontwikkeling, marketing en nieuwe media.

Qompas is gegroepeerd rondom drie clusters: een unit die zich focust op de ontwikkeling van LOB-methodes voor middelbare scholen. Een unit die universiteiten en hogescholen adviseert rondom Onderwijsmarketing en Instroomverbetering, en de unit Campus Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie.

Binnen de Unit Campus Recruitment & AMC ontwikkelen we allerlei diensten om studenten te ondersteunen bij hun eerste carrièrestap. De website Qompas CarriereStart is daar een voorbeeld van. Maar ook de CV-adviesgesprekken, jaarlijkse Qompas SollicitatieGids, 1-op-1 coachinggesprekken, business courses etc etc.

Daarnaast helpen we een binnen deze unit bedrijven met het aantrekken van jong talent en het ontwikkelen van hun "werkgeversbrand".

Voor de unit Campus Recruitment & AMC is Qompas op zoek naar een starter die wil doorgroeien naar de functie van Adviseur Campus Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie.

Je wordt binnen deze rol hét aanspreekpunt voor een eigen klantengroep van veelal bekende organisaties. Je adviseert de recruiters, AMC-specialisten en HR-afdelingen van deze bedrijven bij hun AMC en Campus Recruitment doelstellingen. Maar je denkt en werkt ook mee aan de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening voor zowel student als werkgever.

Wij helpen je stap voor stap om je van junior tot een stevige adviseur te ontwikkelen.

Om voor deze boeiende functie in aanmerking te komen is het belangrijk dat je geïnteresseerd bent in  Talent, Talentontwikkeling, HR, marketing, communicatie en nieuwe media.  Je hebt een goede commerciele drive, maar gaat bovenal voor het opbouwen van serieuze klantrelaties. Je zoekt een werkomgeving waar je echt kan ondernemen en invloed kan hebben op de richting van een organisatie.

 Het ideale kandidaat profiel is als volgt:

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding;
  • Je bent actief geweest tijdens je studententijd;
  • Je hebt deelgenomen aan commissies binnen een studie- of studentenvereniging;
  • Je bent representatief, conceptueel sterk, intelligent, integer en hebt goede sociale vaardigheden;
  • Je hebt een goede beheersing van het Nederlands en Engels zowel schriftelijk als mondeling;
  • Je bent ondernemend en zelfstartend;
  • Je gaat voor een hands-on cultuur;
  • Je kunt uitstekend overweg met MS Office (met name Word, Excel, PowerPoint).

Herken jij je zelf hierin? We ontvangen graag je sollicitatie via Qompas CarrièreStart.

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Alexis Eustatia (071-58155 81).