Vakkennis, oog en oor voor de klant: ze maken jou tot een succesvolle adviseur. Als het gaat om geluid, lucht en/of stikstofdepositie groei jij door naar dé expert die technische kennis verbindt met ruimtelijk en juridische expertise. Bij elk vraagstuk streef je naar een oplossing van maximale kwaliteit.

Dit is jouw uitdaging
Antea Group is succesvol in het adviseren over geluid-, lucht- en stikstofdepositievraagstukken. Wij voeren dit werk uit rondom planologische ontwikkelingen en ontwikkelingen bij industriële bedrijven. Zowel overheden als de industrie mogen wij tot onze opdrachtgevers rekenen. Dankzij dit succes zoeken we nieuwe junior collega's. Als junior adviseur voer je onderzoek uit op het vlak van geluid, lucht en stikstofdepositie en ondersteun je de medior- en senior adviseurs. Samen werken jullie aan een advies, waarmee onze klanten verder kunnen. Deze werkzaamheden maken vaak deel uit van ruimtelijke ontwikkelingsopgaven, zoals bestemmingsplannen en Tracébesluiten, of van (Wabo)vergunningverlening in het kader van bedrijfswijzigingen. Voor deze functie is het belangrijk dat je niet alleen affiniteit hebt met de techniek (modelleren en GIS-bewerkingen), maar ook ruimtelijk inzicht en interesse in het juridisch kader hebt.

Wat vragen we van jou?
In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met een flexibele instelling. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over:

  • een afgeronde relevante hbo-/wo-opleiding (milieukunde, planologie, technische planologie of een soortgelijke studie);
  • 0 - 2 jaar relevante werkervaring;
  • kennis van, ervaring met en/of affiniteit met modelleringprogramma's. Wij gebruiken voor onze onderzoeken de relevante rekenprogramma's voor lucht- en/of stikstofdepositie zoals Geomilieu en AERIUS, maar ook GIS en FME;
  • kennis van en ervaring met geografische informatiesystemen (GIS);
  • kennis van wet- en regelgeving op het vlak van geluid-, lucht en stikstofdepositie, dan wel de interesse je hierin te verdiepen;
  • het vermogen om informatie snel en goed te analyseren en secuur te verwerken;
  • een flexibele en servicegerichte houding;
  • een enthousiaste en leergierige instelling.

Werken bij Antea Group
Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit! Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group en Milieu
Als onafhankelijk advies- en ingenieursbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Milieu is daar één van. De businesslijn Milieu biedt brede dienstverlening op het gebied van bodem- en milieuvraagstukken. Binnen onze businesslijn werken landelijk bijna driehonderd professionals aan milieu(technisch)onderzoek, milieubeleid en de voorbereiding, begeleiding en advisering van allerhande milieu gerelateerde vraagstukken. Omdat milieu in veel gevallen een onderdeel is van een groter geheel werk je ook veel samen met collega's uit andere businesslijnen die zich bezighouden met onder andere ruimtelijke ordening, infrastructuur en vergunningen.

Antea Group. Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse?
Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt. De vacature sluit op 23 juli 2018.

Meer informatie:
Neem contact op met Barbara Evers, telefoonnummer 06 - 53 96 79 72.