• Werkgebied: Lucht en GeluidMilieu en Bodem
  • Regio: Landelijk

'Vakkennis, oog en oor voor de klant: ze maken jou tot een succesvolle adviseur. Als het gaat om geluid groei jij door naar dé expert die technische kennis verbindt met ruimtelijk en juridische expertise. Bij elk vraagstuk streef je naar een oplossing van maximale kwaliteit.'

Dit is jouw uitdaging
Als junior adviseur voer je onderzoek uit op het vlak van geluid en ondersteun je de medior- en senior adviseurs. Samen werken jullie aan een advies, waarmee onze klanten verder kunnen. Je ontwikkelt je binnen enkele jaren tot een allround akoestisch adviseur. Als Junior Adviseur Geluid stel je voor overheden en bedrijven akoestische onderzoeken op en lever je een bijdrage aan de juiste uitvoering van planstudies, vergunningaanvragen en bestemmingsplannen. Je draait mee in projecten die in het kader staan van vergunningsverwerving. In het milieuplanologisch spoor ben je betrokken bij projecten waarbij geluid onderdeel uitmaakt van ruimtelijke ontwikkelingsopgaven, zoals bestemmingsplannen en tracébesluiten. Ook draag je bij aan onderzoeken ten behoeve van onderhoud, beheer en aanleg van rijkswegen, provinciale en gemeentelijke wegen. Om uit te groeien tot een goede adviseur heb je enerzijds talent op het technisch inhoudelijke vlak. Het is dan ook belangrijk dat je affiniteit hebt met modelleren en GIS-bewerkingen. Anderzijds heb je ruimtelijk inzicht en interesse in het juridisch kader. Tenslotte ben je in staat je adviezen helder en duidelijk te verwoorden, zowel mondeling als op papier. Gaande je carrière leer je oog te hebben voor de belangen en probleemgebieden van opdrachtgevers en weet je je advisering te vertalen naar hun behoefte. Je doorloopt een kennisontwikkelingstraject waarbij een ervaren adviseur je vakinhoudelijk begeleidt en coacht. Je standplaats is Maastricht of Heerenveen.

Wat vragen we van jou?
In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met een flexibele instelling. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over:

  • een afgeronde relevante hbo-/wo-opleiding (technische natuurkunde, milieukunde, planologie, technische planologie of een soortgelijke studie);
  • enige relevante ervaring vanuit studie of voorgaande baan is een pré;
  • kennis van, ervaring met en/of affiniteit met modelleringprogramma's. Wij gebruiken voor onze onderzoeken in hoofdzaak Geomilieu en GIS;
  • kennis van wet- en regelgeving op het vlak van geluid, dan wel de interesse je hierin te verdiepen;
  • het vermogen om informatie snel en goed te analyseren en secuur te verwerken;
  • een flexibele en servicegerichte houding;
  • een enthousiaste en leergierige instelling.

Werken bij Antea Group
Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit! Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group en Milieu
Als onafhankelijk advies- en ingenieursbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Milieu is daar één van. De businesslijn Milieu biedt brede dienstverlening op het gebied van bodem- en milieuvraagstukken. Binnen onze businesslijn werken landelijk bijna driehonderd professionals aan milieu(technisch)onderzoek, milieubeleid en de voorbereiding, begeleiding en advisering van allerhande milieu gerelateerde vraagstukken. Omdat milieu in veel gevallen een onderdeel is van een groter geheel werk je ook veel samen met collega's uit andere businesslijnen die zich bezighouden met onder andere ruimtelijke ordening, infrastructuur en vergunningen.

Antea Group
Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse?
Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt. Solliciteren kan tot 7 december 2019.